Πολιτικα

Συνάντηση της Ένωσης Λογιστών-Φοροτεχνικών Λακωνίας και Χάρη Θεοχάρη με πρωτοβουλία Δαβάκη

Δελτίο τύπου

Χθες το μεσημέρι ο υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ένωσης Λογιστών-Φοροτεχνικών Λακωνίας, μετά από σχετική πρωτοβουλία του βουλευτή Θανάση Δαβάκη.

Μετά τη συνάντηση ο Λάκωνας βουλευτής δήλωσε:

Πριν λίγο καιρό και ενώ το νέο φορολογικό νομοσχέδιο ήταν στη διαβούλευση, συναντήθηκα στη Σπάρτη με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λογιστών-Φοροτεχνικών Λακωνίας και μου εξέθεσαν τις απόψεις, τις ενστάσεις και τους προβληματισμούς τους σχετικά με διάφορες διατάξεις του.

Για τον λόγο αυτό έλαβα την πρωτοβουλία να συναντηθούν και με τον αρμόδιο υφυπουργό Χάρη Θεοχάρη, για να ειπωθούν απευθείας αυτά που τους απασχολούν.

Συναντηθήκαμε λοιπόν χθες στο υπουργείο οι εκπρόσωποι της Ένωσης Λογιστών -Φοροτεχνικών Λακωνίας, Δημήτρης Ξερακιάς και Νίκος Νταλιάνης και εγώ με τον υφυπουργό και την Γενική Γραμματέα Φορολογικής Πολιτικής Μαίρη Ψύλλα και συζητήσαμε κρίσιμα ζητήματα πάνω στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο .

Οι εκπρόσωποι υπέβαλλαν τις δικές τους δημιουργικές προτάσεις, ο υπουργός άκουσε τα επιχειρήματα τους και δεσμεύτηκε να λάβει υπόψιν του τις επισημάνσεις τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button