Προσωπα

Γυναικείο ποδόσφαιρο στο Γύθειο – Τα ταλέντα που δημιουργούν ποδοσφαιρική παράδοση στη πόλη μας

Δελτίο τύπου

Το παρελθόν και το μέλλον του ποδοσφαίρου γυναικών της πόλης μας σε μια δημοσίευση!!!

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΕΚΙΡΑΪ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΥ δύο κορίτσια από το Γύθειο, που ξεκίνησαν από τον ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟ μας και τώρα πια αγωνίζονται εκτός Γυθείου.

Το παρελθόν για τη Δημητρα Μπεκιραι ξεκινά περίπου 10 χρόνια πριν, όταν μικρή έτρεχε πάνω-κάτω στο γήπεδο μαζί με την τότε αντρική ομάδα, ζούσε στο γήπεδο κυριολεκτικά και όλη μέρα την έβλεπες με μια μπάλα. Το 2017 η δημιουργία της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών του Πανγυθεατικού “χτίστηκε” πάνω της. Το 2019 όταν ο Πανγυθεατικός πια δεν υπήρχε στο χάρτη του ποδοσφαίρου γυναικών, έγινε μεταγραφή στον Άρη Τρίπολης, όπου μεγαλούργησε σκοράροντας κατά ριπάς. Πλέον η Δήμητρα σπουδάζει στην Αθήνα και πριν από μήνα έγινε μεταγραφή στην Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου, όπου έχει σκοράρει ήδη 5 γκολ σε 3 αγώνες!!!

Το μέλλον για την ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΥ φαίνεται ευοίωνο, καθώς μόλις στα 12 της γίνεται μεταγραφή από τις Ακαδημίες του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ ΓΣ στη γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Σπάρτης. Η Παναγιώτα, που στις φλέβες υπάρχει “ποδοσφαιρικό” αίμα, αφού θείοι της είναι οι γνωστοί άσσοι του παρελθόντος Χαρίλης και Βασίλης Τζανετάκος, συγκεντρώνει τα βλέματα κάθε φορά που κλωτσά την μπάλα. Έχει ικανότητες για κάθε θέση μέσα στο γήπεδο και γι αυτό θα γίνει πολύ καλή ποδοσφαιρίστρια.

Σαν ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ ΓΣ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις Διοικήσεις των ομάδων, στις οποίες αγωνίζονται τα κορίτσια μας. Είμαστε υπερήφανοι, που ο ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ μας γίνεται πιο μεγάλος μέσα απο τους αθλητές και τις αθλήτριές μας. Υπάρχουν πολλά παιδιά πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, που δουλεύουν καθημερινά και εμείς τους ευχόμαστε να αρπάξουν την ευκαιρία όταν θα εμφανιστεί μπροστά τους. Κορίτσια σαν τη Δήμητρα και την Παναγιώτα υπάρχουν δεκάδες και για αυτό στα σχέδια του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ είναι η δημιουργία ξανά της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών.

ΔΗΜΗΤΡΑ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ καλή συνέχεια με υγεία και πολλά γκολλλλλλ!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button