Πανγυθεατικός Γ.Σ.

Πανγυθεατικός – Αστέρας Βλαχιώτη: Το τρίτο ημίχρονο – βροχή ανακοινώσεων

Πρώτη ανακοίνωση Πανγυθεατικού – 13/2

Τη ξέφρενη πορεία του προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος Λακωνίας συνεχίζει ο Πανγυθειατικός μας.

⚽Η ομάδα μας επικράτησε το περασμένο Σάββατο με 0-1 του Αστέρα Βλαχιώτη χάρη στο γκολ του Μανωλάκου στο 87′.

Ο Πανγυθειατικός μας ήταν επιβλητικός, δεν απειλήθηκε σε καμία στιγμή της αναμέτρησης, ενώ έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη. Πάντα λατρεύουμε τις έντονες μεταξύ μας αναμετρήσεις!

Ευελπιστούμε σε καλύτερες διαιτησίες και “κουρεμένα” γήπεδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος!

Στρέφουμε την προσοχή μας στον αυριανό πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Λακωνίας στην έδρα του Ηφαίστου Βρονταμά!

Ανακοίνωση Αστέρα Βλαχιώτη – 14/2

Ανακοίνωση Πανγυθεατικού – 15/2

Για ακόμα μια φορά τη φετινή περίοδο, διοίκηση αντίπαλης ομάδας, χωρίς λόγο και αφορμή, έβγαλε ανακοίνωση κατά του Πανγυθειατικού.

Θα απαντήσουμε και σε αυτή μόνο και μόνο για να μην υπάρχουν λαθεμένες εντυπώσεις!

Αγαπητοί ιθύνοντες του Αστέρα Βλαχιώτη. Μετά από κάθε αναμέτρηση της ομάδας μας ανεβαίνει ρεπορτάζ στα social media με πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τον εκάστοτε αγώνα. Έτσι έγινε και μετά την τελευταία μεταξύ μας αναμέτρηση. Το κείμενο αυτό ΔΕΝ ήταν ανακοίνωση κατά του Αστέρα Βλαχιώτη. Πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε τι όνειρα βλέπετε. Στο κείμενο αυτό, σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και τονίζουμε το διαχρονικό ενδιαφέρον των μεταξύ μας αναμετρήσεων.

Το κείμενο μας περιλαμβάνει σχόλια για τη διαιτησία (που δε σχετίζεται με το σωματείο σας) και για τα “ακούρευτα” γήπεδα που και πάλι δε σας αφορά,καθώς το γήπεδο του Έλους ήταν σε καλή κατάσταση και αν είχαμε παράπονα θα τα είχαμε εκφράσει επί τόπου. Τα ακούρευτα γήπεδα είναι ένα γεγονός στο λακωνικό πρωτάθλημα και επιβάλλεται να το σχολιάσουμε. Από το να βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα και να χάνετε χρόνο σε ανακοινώσεις μπορείτε να ζητάτε και διευκρινίσεις έστω και τηλεφωνικά.

Τέλος, αφήστε τις παροιμίες. Όταν ο Αστέρας Βλαχιώτη ήταν στη Superleague 2, ο Πανγυθειατικός ήταν ο μοναδικός σύμμαχος σας στην προσπάθεια για την πρόοδο του λακωνικού ποδοσφαίρου. Για να λάβει μέρος στη μεγάλη κατηγορία ο Αστέρας, ήταν υποχρεωτικό να έχει ομάδα Κ19. Η ομάδα αυτή στελεχώθηκε από αθλητές της ακαδημίας μας με σκοπό να βοηθήσουμε την προσπάθεια σας κατόπιν συνεννόησης και άριστης συνεργασίας με τους κους Μαρτσούκο Πέτρο και Χελιώτη Νίκο. Ακόμα και τη φετινή σεζόν η ομάδα σας στελεχώνεται από αθλητές από το Γύθειο.

Επομένως αφήστε τις αλεπούδες, τα κρεμαστάρια και τους λύκους. Ας κρατάμε χαμηλά τους τόνους και ας φροντίσουμε τα σωματεία μας με σκοπό τη συνεχή εξέλιξη του λακωνικού αθλητισμού!

Υ.γ. Όπως πάντα υπενθυμίζουμε ότι δε θα υπάρξει επόμενη απάντηση μας σε ενδεχόμενη νέα ανακοίνωση!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button