Αθλητικα

Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPTIMIST U13 και στην Πανελλήνια Πρόκριση Εθνικής Ομάδας 2023 ILCA 4.

Δελτίο τύπου Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας

Ο ΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ “ΑΙΟΛΟΣ” στις 18-22/4/2023 διοργάνωσε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPTIMIST U13, με τη συμμετοχή 282 αθλητών από 49 Ομίλους από όλη τη χώρα.

Από το Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας συμμετείχαν οι αθλητές: Κουρή Λυδία, Κουτσουμπός Χρήστος, Σουγλέρης Αλέξανδρος, Σουγλέρης Παναγιώτης και Χουλιάρας Γιώργος.

Οι αθλητές μας κατάφεραν να έχουν μία πολύ καλή εμφάνιση σ’ έναν δύσκολο αγώνα και να εφοδιαστούν με σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον τους στην ιστιοπλοΐα.

Επίσης στην Πανελλήνια Πρόκριση Εθνικής Ομάδας 2023 ILCA 4, που διοργάνωσε ο Ν.Ο.ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ, στις 15-19/3/2023, συμμετείχε ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας, Γούλας Κωνσταντίνος. Στον αγώνα συμμετείχαν 81 αθλητές από 32 Ομίλους οι όποιοι προέκυψαν από τα τελικά αποτελέσματα των περιφερειακών πρωταθλημάτων. Οι εμπειρίες που αποκόμισε ο αθλητής μας ήταν μοναδικές καθώς κατά τη διάρκεια του αγώνα επικράτησαν δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, και στον προπονητής μας Στέφανο Μουγάκο που συνόδευσε και τις δύο αποστολές.

Συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθειά μας με προπονήσεις και με το βλέμμα στους επόμενους αγώνες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button