Εκδηλωσεις

Άναψαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στον Δήμο Ανατολικής Μάνης δίνοντας το έναυσμα της εορταστικής περιόδου!

Δελτίο τύπου Δήμου Αν. Μάνης

Το σύνθημα για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων έδωσε ο Δήμος Ανατολικής Μάνης το περασμένο σαββατοκύριακο, 9 & 10 Δεκεμβρίου, μετά και το άναμμα των  Χριστουγεννιάτικων δέντρων στην Πλατεία Δημαρχείου στο Γύθειο και την Πλατεία Αθανάτων στην Αρεόπολη.

Η αρχή έγινε το Σάββατο με τη φωταγώγηση του δέντρου στην Πλατεία Δημαρχείου στο Γύθειο. Η παιδική χορωδία των ΚΔΑΠ και η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου υποδέχθηκαν τον κόσμο με κλασσικές χριστουγεννιάτικες και μετρώντας αντίστροφα μαζί με τον συγκεντρωμένο κόσμο άναψε το κεντρικό δέντρο της πόλης και το εντυπωσιακό ρολόι που δεσπόζει στο μπαλκόνι του κτιρίου του δημαρχείου.

Μετά τη φωταγώγηση του δέντρου και τις πόζες με τον Άγιο Βασίλη η δράση μεταφέρθηκε στην Πλατεία Παρθεναγωγείου, όπου είναι στημένο το χριστουγεννιάτικο χωριό, οι πόρτες του οποίου θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 9 Ιανουαρίου. Το ωράριο λειτουργίας είναι 10:30 π.μ. – 2:30 μ.μ. & 5:00 μ.μ – 8:00 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Την επόμενη μέρα οι εκδηλώσεις του Δήμου συνεχίστηκαν στην ιστορική πρωτεύουσα του Δήμου, την Αρεόπολη. Εκεί στήθηκε ένα ξέφρενο χριστουγεννιάτικο party στην κεντρική πλατεία με τη συμμετοχή της χορωδίας του Δημοτικού Σχολείου Αρεόπολης, της Φιλαρμονικής Ανατολικής Μάνης και χορευτικών συλλόγων της περιοχής. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν  με τον Άγιο Βασίλη και τους βοηθούς του.

Για ακόμα μια χρονιά ο Δήμος Ανατολικής Μάνης κλέβει την παράσταση με τον εντυπωσιακό στολισμό του, προσκαλώντας όλους να ζήσουν τη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων στη φωτεινή ατμόσφαιρα που δημιούργησε!

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button