Πολιτικα

Ανδρεάκος: «Όταν οι δεσμεύσεις γίνονται πράξη, η εμπιστοσύνη είναι φυσικό επακόλουθο» – Πλήρης ο συνδυασμός σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου

Δελτίο Τύπου Του Συνδυασμού Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. με επικεφαλής τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ Πέτρο Ν. Ανδρεάκο

Με σταθερή θέληση για ουσιαστική κοινωνική προσφορά και πολυετή πείρα, ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης Πέτρος Ανδρεάκος συγκάλεσε την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 συγκέντρωση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και των υποψηφίων των Τοπικών Κοινοτήτων οι οποίοι επελέγησαν από τον Μανιάτικο Προοδευτικό Συνδυασμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.).

Για την αισιόδοξη προοπτική ενός νέου νικηφόρου αποτελέσματος στις εκλογές του Οκτωβρίου και για το άριστο κλίμα που επικράτησε στη συνάντηση, οι λόγοι ήταν πολλοί. Ο δοκιμασμένος συνδυασμός πεπειραμένων αυτοδιοικητικών στελεχών με ηλικιακά νέα και ικανά πρόσωπα που έχουν διακριθεί κοινωνικά και επαγγελματικά, προσφέρουν μια σύγχρονη προοπτική στη διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων.

Ο συνδυασμός Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α έχει επανειλημμένα άλλωστε αποδείξει πως γνωρίζει να αξιοποιεί κάθε δυναμική παρουσία που θέτει εαυτόν στην υπηρεσία ανάπτυξης του τόπου. Τα ανανεωμένα ψηφοδέλτια, ένας απολογισμός των πεπραγμένων και το νέο πολιτικό πρόγραμμα του συνδυασμού αποτέλεσαν τα θέματα της συζήτησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνδυασμός αποτελείται από 195 υποψηφίους και διαθέτει υποψηφίους και στις πενήντα δύο κοινότητες του Δήμου.

Ο σίγουρος βηματισμός του Δήμου Ανατολικής Μάνης, που απορρέει από τη διαχρονική συνέπεια λόγων και έργων, αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για το μέλλον ενός τόπου. Όπως εύστοχα επισημάνθηκε, «όταν οι δεσμεύσεις γίνονται πράξη, η εμπιστοσύνη είναι φυσικό επακόλουθο».

Μαζί πετύχαμε πολλά – Μαζί συνεχίζουμε

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Του Συνδυασμού Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button