Πολιτικα

Συναντήσεις Κρητικού με Υφυπουργό Υγείας και Πρόεδρο ΕΛΓΑ

Δελτία τύπου Βουλευτή Ν.Δ. Λακωνίας κ. Κρητικού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΟΚΛΗ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦ. ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Γ.Ν.ΛΑΚΩΝΙΑΣ-ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ 6ης ΥΠΕ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

Γόνιμη συνάντηση με τον Υφυπουργό Υγείας, αρμόδιο για θέματα νοσοκομείων Μάριο Θεμιστοκλέους, είχε την Τρίτη 1 Αυγούστου ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός.

Στο επίκεντρο τέθηκε η ενημέρωση του Υφυπουργού αναφορικά με όλα τα ζητήματα του Γ.Ν. Λακωνίας (Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης-Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων) και η διεξοδική ανάπτυξή τους, με σκοπό την εύρεση βέλτιστων λύσεων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Κρητικός θεώρησε σκόπιμο να επικοινωνήσει με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη και να του ζητήσει να επισκεφθεί το Νοσοκομείο μας, πρόσκληση την οποία ο κ. Διοικητής αποδέχτηκε. Ας σημειωθεί πως η 6η ΥΠΕ είναι αρμόδια και για τα Κ.Υ., ζητήματα των οποίων, καθώς και των Αγροτικών Ιατρείων, θα τεθούν προς συζήτηση.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΟΚΛΗ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΕΛ.Γ.Α. ΑΝΔΡΕΑ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ.

ΕΚΔΟΣΗ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΕΛ.Γ.Α. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΗΜΙΑΣ ΓΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Συνάντηση με τον Διοικητή ΕΛ.Γ.Α. Ανδρέα Λυκουρέντζο είχε την Τρίτη 1 Αυγούστου ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός. Μεταξύ άλλων, συζήτησαν τη σημαντική επιβάρυνση των αμπελουργών μας από τη μεγάλη φθορά των καλλιεργειών τους, η οποία οφείλεται τόσο στην προσβολή από τις ασθένειες του περονόσπορου και ωιδίου, όσο και στις πρόσφατες ακραίες κλιματολογικές συνθήκες.

Ο κ. Κρητικός διευκρινίζει, πως το περιφερειακό υποκατάστημα της Τρίπολης θα ξεκινήσει την αναγγελία ζημιών για αμπελοκαλλιέργειες σε περιπτώσεις περιοχών, που το θερμόμετρο υπερέβη τους 40 βαθμούς. Σημειώνεται, πως ο καύσωνας ως ζημιογόνο αίτιο, εντάσσεται στον κανονισμό αποζημιώσεων του ΕΛ.Γ.Α., ενώ η διαδικασία εκτιμήσεων θα ξεκινήσει αμέσως μετά την υποβολή δηλώσεων από τους παραγωγούς.

Μάλιστα, επειδή είναι κρίσιμης σημασίας το έργο των εκτιμήσεων να ολοκληρωθεί άμεσα, ο κ. βουλευτής Λακωνίας ζήτησε από τον κ. Διοικητή το υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. Τρίπολης να στελεχωθεί με πρόσθετο προσωπικό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button