Εκδηλωσεις

«Καλοκαίρι στη Μάνη»: Πρόγραμμα Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2023 Δήμου Ανατολικής Μάνης

Δελτίο τύπου Δήμου Αν. Μάνης

Το «Καλοκαίρι στη Μάνη 2023» αποτελεί ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων που σκοπό έχει να ομορφύνει ακόμη περισσότερο τη θερινή περίοδο. Οι προσεκτικά σχεδιασμένες πινελιές πολιτισμού έρχονται να συμπληρώσουν το φυσικό κάλλος του τόπου μας, καθιστώντας τον για άλλη
μια χρονιά έναν από τους ελκυστικότερους προορισμούς.

Αξιοποιώντας ευρωπαϊκούς πόρους, και σε συνεργασία με πολιτιστικούς φορείς, ο Δήμος Ανατολικής Μάνης υλοποιεί το φεστιβάλ Manifest, έναν θεσμό τον οποίον φιλοδοξεί να καθιερώσει. Στις πλούσιες δράσεις του για το φετινό καλοκαίρι συγκαταλέγονται παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, συναυλίες, εκθέσεις, αθλητικές και καλλιτεχνικές δράσεις, θερινές προβολές και πολλά πολλά ακόμη.

Η είσοδος, όπως πάντα, θα είναι ελεύθερη για όλους και όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε χώρους προσβάσιμους από ΑΜΕΑ.

Έχοντας τη βεβαιότητα ότι οι επιλεγμένες προτάσεις του θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, ο Δήμος Ανατολικής Μάνης σάς προσκαλεί λοιπόν και φέτος για να σας γοητεύσει με όλες τις αρετές του.

Σας περιμένουμε!

Οι εκδηλώσεις υλοποιούνται στο πλαίσιο του Υποέργου 1: Διοργάνωση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Manifest» της Πράξης «Διοργάνωση εκδηλώσεων Manifest» με Κωδικό ΟΠΣ 5168465, που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020» και στον Άξονα Προτεραιότητας
«Προστασία του περιβάλλοντος – μετάβαση σε μία οικονομία φιλική στο περιβάλλον» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Βρείτε το πλήρες πρόγραμμα στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://online.pubhtml5.com/gcijf/ckqu/

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button