ΕΚΛΟΓΕΣ 2023Πολιτικα

Καπονικολός και Κουλάκου υποψήφιοι με Τατούλη στην Λακωνία

Δελτίο τύπου

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζω τον Δημήτρη Καπονικολό του Γεωργίου στη «Νέα Πελοπόννησο» στη Π.Ε Λακωνίας. Ο Δημήτρης γεννήθηκε και κατοικεί στην Σπάρτη. Είναι παντρεμένος με 4 παιδιά. Είναι επιχειρηματίας (τεχνικός πέδησης οχημάτων) στον τομέα βαρέων οχημάτων. Έχει ακόμα διατελέσει Περιφερειακός τομεάρχης βαρέων οχημάτων Πελοποννήσου. Υπηρέτησε ως Καθηγητής στην
Τεχνική Επαγγελματική Σχολή Σπάρτης. Διαθέτει αυτοδιοικητική εμπειρία και έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σπάρτης από 2019 έως 2022. Ο Δημήτρης διακρίνεται για την έντονη εθελοντική του δράση ως μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) Λακωνίας».

Δημήτρης Καπονικολός: «Αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρου Τατούλη να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε Λακωνίας. Όλα τα έργα της Λακωνίας φέρνουν την υπογραφή του Πέτρου Τατούλη. Στόχος μου είναι να σταθώ στην πρώτη γραμμή μάχης δίπλα στον Πέτρο Τατούλη. Είμαι διατεθειμένος να συνεργαστώ με τον άνθρωπο των έργων, τον Πέτρο Τατούλη για το καλό του τόπου μου, για τα παιδιά μας, τη νέα γενιά για ένα καλύτερο αύριο».

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε την Ευγενία-Αντωνία Κουλάκου στη «Νέα Πελοπόννησο» και στην Π.Ε Λακωνίας. Η Ευγενία-Αντωνία είναι γεννημένη στη Σπάρτη με καταγωγή από τη Μάνη. Έχει αγροτικές καταβολές, από πατέρα αγρότη και μητέρα που κάνει εμπόριο αγροτικών προϊόντων. Η ίδια είναι Πολιτικός Μηχανικός Δομικών Έργων και εργάζεται στο Γραφείο Κτηματογράφησης Σπάρτης. Διακρίνεται για το ενδιαφέρον της για τα κοινά και θέλει να προσφέρει στον τόπο της».

Ευγενία-Αντωνία Κουλάκου: «Αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Πέτρου Τατούλη να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Λακωνίας στη «Νέα Πελοπόννησο». Επιθυμώ να κάνω τον τόπο μου καλύτερο και να δώσουμε στη Λακωνία την θέση που της αρμόζει. Πιστεύω ότι η ανάπτυξη μπορεί να έρθει στη Λακωνία με τον Πέτρο Τατούλη γιατί είναι γνώστης της Πελοποννήσου και των προβλημάτων του κάθε νομού. Ευελπιστώ για το καλύτερο για τους συμπατριώτες μου και πιστεύω ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button