Πανγυθεατικός Γ.Σ.

Πανγυθεατικός: Ήττα εντός έδρας από την Μύκονο

Μια ακόμα ήττα γνώρισε σήμερα ο Πανγυθεατικός αυτή τη φορά από την Α.Ε. Μυκόνου εντός έδρας για την 16η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με σκορ 0-2.

Η ομάδα του Γυθείου συνεχίζει να βρίσκεται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς που προέρχονται από ισάριθμες ισοπαλίες.

Σύμφωνα με την ανταπόκριση του Σταμάτη Καλυμιώτη για το sportcyclades.gr από το Νέο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου, η ομάδα της Μυκόνου έδειξε χαρακτήρα και διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι πετυχαίνοντας μια ακόμα νίκη που την έφερε στην κορυφή του ομίλου.

Ο Ράγια στο 3΄και ο Πινέϊρο με φάουλ στο 20′ θα μπορούσαν να είχαν επίσης ανοίξει το σκορ, πράγμα που τελικά έκανε ο Βαλαβανόπουλος στο 36′ με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας τους Μυκονιάτες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έχοντας πάρει το προβάδισμα στην αναμέτρηση.

Στην επανάληψη το ματς ήταν επεισοδιακό. Στο 63΄, ο Αχείμαστος ανατράπηκε και ο ρέφερι καταλόγισε πέναλτι, με την απόφαση να φέρνει έντονες αντιδράσεις από τους γηπεδούχους που είχαν ως αποτέλεσμα την 9λεπτη διακοπή του αγώνα και την αποβολή του Κωστάκου.

Ο Βαλαβανόπουλος που ανέλαβε την εκτέλεση στο 73′ ήταν εύστοχος ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-2, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη των ”Μυκονιατών”. Με τα δύο γκολ στη σημερινή αναμέτρηση, ο Βαλαβανόπουλος έφτασε τα 5 συνολικά και είναι ο πρώτο σκόρερ της ομάδας.

Στο 93′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 9 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε και ο Αναστασάκος.

Διαιτητική τριάδα: Ρέκκας, Μπουρικας και Νικολόπουλος

Πανγυθεατικός (Μανιάτης): Καβαλιώτης, Πετρόπουλος, Κωστάκος, Αναστασάκος, Μπουρελάκος (87′ Κουτσιουμαρης), Κουρτέσης, Μανωλάκος, Σανπατάκος, Διαμαντάκος, Μπερδούσης (59′ Χρυσικάκος), Γιαννόπουλος. 

ΑΕ Μυκόνου (Παχατουρίδης – Βλάχος): Ντούνης, Ράγια, Κέμπε, Ματσάνας, Αρκούδας, Τράκας, Σπυρόπουλος, Στυλιανόπουλος, Βαλαβανόπουλος, Πινέϊρο (46′ Αχείμαστος, 75′ Σπολιαριτς), Μουρίκι (82′ Οικονομόπουλος)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button