Προσωπα

Συγκλονίζει η μητέρα της δολοφονημένης από τον άνδρα της, στο Πύργο Διρού, Βαλάντως – «Έχω χάσει τον ύπνο μου»

Η μητέρα της Βαλάντως, η οποία δολοφονήθηκε από το σύζυγό της μπροστά στα μάτια της κόρης της στον Πύργο Διρού το 2020, μιλά για την εγγονή της που έδωσε φέτος Πανελλήνιες και κλήθηκε να αναπτύξει στην έκθεση ένα θέμα «πληγή» για την ίδια.

Το κορίτσι κλήθηκε να γράψει για τη βία κατά των γυναικών, κάτι που έχει ζήσει η ίδια βλέποντας τον πατέρα της να αφαιρεί τη ζωή της μητέρας της. «Σκεφτείτε τι πληγή έδωσε. Τα έχει δει με τα μάτια του. Έχω χάσει τον ύπνο μου», αναφέρει στο Star η γιαγιά της και μητέρα της Βαλάντως.

«Τα μάτια μου κλείνω και τη βλέπω μπροστά μου», είπε η χαροκαμένη μάνα που μεγαλώνει μόνη της το παιδί του παιδιού της. Και συμπλήρωσε: «Δεν είναι δυνατόν ένας γονιός να παιδεύεται να μεγαλώσει ένα παιδί και να βρεθεί ένας να του αφαιρέσει τη ζωή και να πληρώνουν ψεύτικους ανθρώπους να τον βγάζουν τρελό».

Τέλος, έκανε έκκληση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λάβει μέτρα σχετικά με τις γυναικοκτονίες. «Κάντε κάτι κ. πρωθυπουργέ να σωθούν οι υπόλοιπες γυναίκες», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, τόνισε ότι «δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να φεύγει το παιδί και να μένει πίσω η μάνα».

Δείτε εδώ τα σχετικά βίντεο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button