Προσωπα

Πρωταθλήτριες με τον Άρη Τρίπολης στη Γ’ Εθνική δυο κορίτσια από το Γύθειο

Τα κατάφεραν τελικά τα κορίτσια μας, η Δήμητρα Μπεκιραϊ και η Χριστίνα Μουσάϊ, οι πρώην ποδοσφαιρίστριες του Πανγυθεατικού που εδώ και 3 χρόνια αγωνίζονται στον Άρη Τρίπολης. 

Μετά τη νίκη επί του Τροιζηνιακού με 2-0 κατέκτησαν την κορυφή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών και από την επόμενη χρονιά θα αγωνίζονται στα σαλόνια της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Η Χριστίνα Μουσάϊ κράτησε ανέπαφη την εστία της για ακόμα ένα αγώνα με έγκαιρες και επιτυχημένες επεμβάσεις απέναντι στις επιθετικούς του Τροιζηνιακού, ενώ τελείωσε το Πρωτάθλημα με το ρεκόρ των μόλις 4 τερμάτων παθητικό, γεγονός το οποίο κατατάσσει τον Άρη Τρίπολης μια από τις καλύτερες άμυνες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και ακριβώς πίσω από ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός.

Η Δήμητρα Μπεκιράϊ κατάφερε να βρει δίχτυα συνολικά 11 φορές σημειώνοντας γενικότερα το 1/5 των γκολ όλης της ομάδας του Άρη Τρίπολης.Η παρουσία των δύο κοριτσιών αυτά τα 3 χρόνια, που αγωνίζονται στην Τρίπολη με κόπους και θυσίες, κρίνεται επιτυχημένη, αφήνοντας τους υπεύθυνους τους Άρη Τρίπολης ικανοποιημένους για τη μεταγραφή στην ομάδα τους.

Η απονομή του Πρωταθλήματος στα κορίτσια του Άρη θα γίνει την Κυριακή στις 29 Μαϊου στο βοηθητικό γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” σε φιλικό αγώνα με την ΑΕΚ την Πρωταθλήτρια του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τα κορίτσια από το Γύθειο μας έκαναν ακόμα μια φορά υπερήφανους και για αυτό τις ευχόμαστε να συνεχίσουν να αθλούνται και να καταφέρουν ακόμα πιο πολλά στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΑ!!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button