ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Ο Δημήτρης Αναστασάκος υποψήφιος Δήμαρχος Αν. Μάνης με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Τους υποψηφίους Δημάρχους στη Λακωνία ανακοίνωσε η Λαϊκή Συσπείρωση. Στο Δήμο Αν. Μάνης θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο ο Δημήτρης Αναστασάκος, ξυλουργός, δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ανατολικής Μάνης.

Ακολουθεί το Δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης:

Στη σημαντική πολιτική μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών στις 8 Οκτώβρη, πρέπει να εκφραστεί πιο δυναμικά η φωνή υπέρ των αναγκών των πολλών, κόντρα στα κέρδη των λίγων. Απέναντι στην απογοήτευση, τον συμβιβασμό και την ανάθεση, που καλλιεργούν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και οι δυνάμεις τους στην Τοπική Διοίκηση είτε με χρίσμα είτε όχι, χρειάζεται να συναντηθούμε στον δρόμο της σύγκρουσης με την πολιτική τους. Προϋπόθεση είναι η ενίσχυση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια, για να μπορούμε από καλύτερες θέσεις να υπερασπιστούμε τα λαϊκά συμφέροντα.

Στο ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” βρίσκονται άνθρωποι αγωνιστές που δίνουν όλες τους τις δυνάμεις για να αντιπαλέψουν την αντιλαϊκή πολιτική. Παλεύουν για σύγχρονα δικαιώματα και την κάλυψη των λαϊκών αναγκών στην εργασία, στην Υγεία, στην Παιδεία, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό.

Άνθρωποι που αγωνίζονται για την προστασία του περιβάλλοντος, των υδάτινων πόρων, ενάντια στους εγκληματικούς σχεδιασμούς της περιφέρειας και των κυβερνήσεων, όπως είναι η κατασκευή εργοστάσιου απορριμμάτων στην περιοχή του Ευρώτα και η επέλαση των ΑΠΕ στους ορεινούς όγκους του νομού ακόμη και σε προστατευμένες περιοχές.

Αγωνιστές που διεκδικούν ουσιαστική προστασία από τις φυσικές καταστροφές, για την υλοποίηση όλων των απαραίτητων έργων υποδομής, για να μην πνιγόμαστε το χειμώνα και να μην καιγόμαστε το καλοκαίρι.

Αγωνιστές που είναι στην πρώτη γραμμή ενάντια στους πλειστηριασμούς, στα ιδιαίτερα τοπικά λαϊκά προβλήματα, παλεύουν για μετρά στήριξης των βιοπαλαιστών αγροτών. Οι εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι στήριγμα την επόμενη μέρα για τον λαό της Λακωνίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button