Πολιτικα

Συνάντηση Κρητικού με την Ένωση Φοροτεχνικών-Λογιστών Λακωνίας

Δελτίο τύπου

Συνάντηση στα γραφεία της ΟΕΒΕΛ με την Ένωση Φοροτεχνικών-Λογιστών Λακωνίας, είχε ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός.

«Απαραίτητη συνάντηση για να ακούσω τις ενστάσεις και προτάσεις, καθώς και τα αιτήματά της αναφορικά με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών “Μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής’’, που έχει τεθεί από τις 14 Νοεμβρίου σε δημόσια διαβούλευση», επισήμανε ο κ. Κρητικός.

Ο βουλευτής άκουσε προσεκτικά τις θέσεις της Ένωσης Φοροτεχνικών-Λογιστών Λακωνίας. Θέσεις, οι οποίες αποτυπώθηκαν και στη γραπτή παρέμβασή της προς τον αρμόδιο Υπουργό Κωστή Χατζηδάκη, λίγες μέρες πριν την έναρξη της διαβούλευσης, σε επιστολή η οποία κοινοποιήθηκε και προς τον κ. Κρητικό.

Κατόπιν υπογράμμισε, ότι η Ένωση φυσικά και συντάσσεται με όλες τις προσπάθειες πάταξης της φοροδιαφυγής και της ομαλής λειτουργίας της οικονομίας. «Είναι σημαντικό ότι εδώ υπάρχει κοινή συνισταμένη», δήλωσε. «Δεν μπορεί, όμως, παρά να με προβληματίζει η άποψη που εξέφρασαν τα μέλη της, πως ο στόχος του νομοσχεδίου δεν εξυπηρετείται», παρατήρησε και πρόσθεσε: «Έχω χρέος ως βουλευτής Λακωνίας και ως μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών να λάβω υπόψη όσα ειπώθηκαν. Άλλωστε, ο κλάδος των Φοροτεχνικών-Λογιστών και δη η Ένωση της Λακωνίας, διαθέτει την απαιτούμενη επιστημονική κατάρτιση, ώστε να συνεισφέρει στη διαδικασία της διαβούλευσης».

Καταλήγοντας εξέφρασε την πεποίθηση, πως η διαβούλευση με όλους τους φορείς της αγοράς, θα βοηθήσει ώστε να διερευνηθεί κάθε περιθώριο αλλαγών, μέχρι την τελική διαμόρφωση του κειμένου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button