Αθλητικα

Ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας συμμετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας στην κατηγορία ILCA 4.

Δελτίο τύπου

Μεγάλη επιτυχία αποτελεί για το Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας στην κατηγορία ILCA 4.  Τον αγώνα διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου και η International Laser Class Association (ILCA) και πραγματοποιήθηκε στο Βόλο από τις 22/7/2023 έως και τις 30/7/2023. Συμμετείχαν 437 αθλητές από 50 χώρες.

Στην αποστολή του Ομίλου μας συμμετείχε ο αθλητής  Κωνσταντίνος Γούλας και ο προπονητής Στέφανος Μουγάκος.

Η εμπειρία ήταν μοναδική, κάτω από δύσκολες συνθήκες καθώς όλοι παρακολουθήσαμε τις στιγμές αγωνίας που έζησαν οι κάτοικοι του Βόλου, με τις πυρκαγιές, τις ημέρες εκείνες. Ο αγώνας ήταν πολύ απαιτητικός και το επίπεδο των αθλητών πολύ υψηλό. Ο αθλητή μας ανταποκρίθηκε άψογα στις απαιτήσεις του αγώνα κι αυτό δείχνει τη σημαντική δουλειά που γίνεται από τους προπονητές μας, όλο το χρόνο, στον Όμιλό μας.

Ευχαριστούμε πολύ τον προπονητή μας Στέφανο Μουγάκο καθώς κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν σ’ αυτές τις 8 μέρες αγώνων και επίσης να καθοδηγήσει και να στηρίξει με επιτυχία τον αθλητή μας Κωνσταντίνο Γούλα.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι, με υγεία και από Σεπτέμβριο συνεχίζουμε δυναμικά με προπονήσεις και συμμετοχές σε σημαντικές διοργανώσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button