ΕΚΛΟΓΕΣ 2023Πολιτικα

Ροζάκης και Αποστολάκος στο ψηφοδέλτιο Τατούλη στη Λακωνία

Δελτίο τύπου

Πέτρος Τατούλης: Καλωσορίζουμε τον Δημήτριο Ροζάκη στη «Νέα Πελοπόννησο» και στην Π.Ε Λακωνίας. Ο Δημήτρης είναι εκπαιδευτικός, επιστήμονας, ιστορικός. Έχει εμπειρία στην αυτοδιοίκηση καθώς υπήρξε για 23 χρόνια συνεργάτης του Δήμου Ανατολικής Μάνης και του Δημάρχου Πέτρου Ανδρεάκου. Αγαπάει την πόλη του το Γύθειο και τη Λακωνία. Στόχος του να αναβαθμίσει τουριστικά και πολιτιστικά την περιοχή του. Είναι ενεργό μέλος και του Συλλόγου Νεφροπαθών. Ο Δημήτρης θα βοηθήσει στην προβολή της Πελοποννήσου και θα προσφέρει στον τομέα του πολιτισμού στην παράταξή μας, αφού πιστεύει ότι η πολιτιστική παράδοση είναι στοιχείο για τον οποίο πρέπει να
είμαστε πάρα πολύ περήφανοι και να το αναδεικνύουμε και στο εξωτερικό».
.
Δημήτριος Ροζάκης: «Αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση του Πέτρου Τατούλη να είμαι υποψήφιος στη «Νέα Πελοπόννησο» στην Π.Ε Λακωνίας για πρώτη φορά, συνεκτιμώντας την πολιτική προσωπικότητα του Πέτρου Τατούλη και τις προοπτικές ανάδειξης της τεράστιας πολιτισμικής κληρονομιάς της Λακωνίας και της Πελοποννήσου. Η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά , ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Στόχος μου, όλα αυτά τα 23 χρόνια συνεργασίας με τον Δήμο Οιτύλου αρχικά ,και στη συνέχεια με το Δήμο Ανατολικής Μάνης, ήταν η ιστορική, πολιτιστική και τουριστική αναβάθμιση του τόπου που γεννήθηκα , μεγάλωσα και συνεχίζω να ζω και να υπηρετώ, γεγονός που είναι στους περισσότερους σας γνωστό. Η αγάπη και η ανιδιοτελής προσφορά, προς το Γύθειο τη Μάνη και τη Λακωνία , είναι τόσο μεγάλη που μου δίνει τη δύναμη να αντιμετωπίζω αξιοπρεπώς και το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας μου. Σαν μέλος του Συλλόγου Νεφροπαθών Λακωνίας αγωνίζομαι αδιαλείπτως για τα δικαιώματα των νεφροπαθών σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, όπως έχει τονίσει ο υποψήφιος Πέτρος Τατούλης, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλους μας που δεν πρέπει να χαθεί, ώστε “να βγούμε μπροστά” ως πολίτες, ως δημότες, ως κάτοικοι μιας περιοχής που τη γνωρίζουμε, την αγαπάμε, τη νοιαζόμαστε και την πονάμε όσο κανείς άλλος, να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας τα έργα & τις υποδομές που ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα ότι χρειάζεται ο τόπος μας για να του δώσουμε ουσιαστική προοπτική ανάπτυξης. Θεωρώ πλέον πως η διατήρηση της πολιτιστικής μας παράδοσης πρέπει να είναι ένας από τους πρώτιστους στόχους όχι μόνο στο νομό Λακωνίας αλλά και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο. Έχοντας ιδιαίτερα κατά νου τις διάφορες δράσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης βλέπουμε ότι γίνονται μεγάλες προσπάθειες ενδυνάμωσης και γνωριμίας με τις άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς. Ένας από τους πρώτιστους στόχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι η διατήρηση και προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της κάθε χώρας. Γι’ αυτό και εμείς οι ίδιοι σαν Λάκωνες πρέπει να συμβάλλουμε σε αυτό και να προβάλλουμε την ιστορία τον πολιτισμό και την παράδοσή μας έξω από τα στενά μας γεωγραφικά όρια».

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Αποστολάκο στη «Νέα Πελοπόννησο» και στην Π.Ε Λακωνίας. Ο Δημήτρης είναι γέννημα θρέμμα Λακωνίας και νυν Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Σπάρτης. Κατάγεται από το Παρόρι του Δήμου Σπάρτης. Πτυχιούχος Δημόσιας Διοίκησης από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και συνταξιούχος και πρώην Υποδιευθυντής της Εθνικής Τράπεζας στο Κατάστημα Σπάρτης. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά. Ο Δημήτρης είναι ένα έμπειρο και παλαιό στέλεχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εδώ και 25 χρόνια βρίσκεται κοντά στον πολίτη. Υπήρξε Δήμαρχος του Δήμου Μυστρά, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, για πέντε χρόνια ήταν Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής στον Δήμο Σπάρτης. Ο Δημήτρης υπήρξε μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας για 7 χρόνια από το 1993-1998.

Δημήτρης Αποστολάκος: «Αποδέχτηκα με μεγάλη μου χαρά την πρόσκληση του φίλου Πέτρου Τατούλη να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη «Νέα Πελοπόννησο» στην Π.Ε Λακωνίας. Η σχέση μου με τους Λάκωνες είναι σχέση ζωής και αέναη. Ασχολούμαι με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1999 έως και σήμερα, καθώς είμαι και Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Σπάρτης. Πιστεύω ότι η αλλαγή πρέπει να έρθει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Θεωρώ ότι έφτασε η ώρα να πάμε μπροστά τη Λακωνία και ολόκληρη την Πελοπόννησο με τον επίσης έμπειρο Πέτρο Τατούλη, που γνωρίζει την Πελοπόννησο και τα προβλήματά της από άκρη σε άκρη. Είμαι αισιόδοξος για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button