Πολιτικα

Στις 28/2 η Ειδική Συνεδρίαση Λογοκρισίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Αν. Μάνης

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας καλούμε στην Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, η οποία θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, την 28η Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 4:00 μ.μ, στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ, επί της οδού Καλαμάτας 113, στην Τρίπολη,σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 168Α του Νόμου 3852/2010, όπως προστέθηκε με το άρθρο 17 του Νόμου 5056/2023 και ισχύει.

Σας ενημερώνουμε ότι στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης εγγράφονται υποχρεωτικά τα θέματα που επιθυμεί να θέσει κάθε Περιφερειακός Σύμβουλος, τα οποία αφορούν στα πεπραγμένα της περιφερειακής αρχής, εφόσον κατατεθούν εγγράφως στο Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου τρεις (3) ημέρες πριν από τη συνεδρίαση. Κάθε Περιφερειακός Σύμβουλος μπορεί να θέσει έως ένα (1) θέμα. Εφόσον υποβληθούν συνολικά πάνω από δέκα (10) θέματα, θα διενεργηθεί κλήρωση από το Προεδρείο για τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν και τα οποία πρόκειται να εγγραφούν στην ημερήσια διάταξη. Στην ημερήσια διάταξη εγγράφονται έως τρία (3) θέματα που προτείνονται από Συμβούλους της πλειοψηφίας. Η παρουσία του Περιφερειάρχη, του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη ή του Εντεταλμένου Περιφερειακού Σύμβουλου στη συνεδρίαση είναι υποχρεωτική, εφόσον έχει εγγραφεί θέμα της αρμοδιότητάς τους στην ημερήσια διάταξη. Σε περίπτωση κωλύματος, ορίζεται από τον Περιφερειάρχη ο ίδιος ή άλλος  Αντιπεριφερειάρχης ή Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για να συμμετάσχει στη συζήτηση του εν λόγω θέματος.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των θεμάτων ορίζεται η Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024.

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ    
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΚΑΝΤΖΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Σας προσκαλούμε  σε δια ζώσης ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει την  28η   Φεβρουαρίου έτους 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00,  που θα διεξαχθεί στην αίθουσα επί της οδού Βασιλέως Παύλου, 1ος όροφος, στο Γύθειο, για «ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ για το δίμηνο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024», σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67Α του Ν. 3852/2010, όπως προστέθηκε και ισχύει με το άρθρο 7 του Ν. 5056/2023.

Αρχεία

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button