Πολιτικα

Ο Μανώλης Σκαντζός νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου – Αντιπρόεδρος η Σπυριδάκου

Σήμερα, στη Τρίπολη πραγματοποιήθηκε η ειδική συνεδρίαση του νέου περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου για την εκλογή προεδρείου.

Νέος Πρόεδρος εκλέχθηκε μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη κ. Πτωχού ο κ. Μανώλης Σκαντζός, από την Π.Ε. Αρκαδίας. Ο κ. Σκαντζός την προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο με περιφερειάρχη τον κ. Νίκα είχε διατελέσει αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αρκαδίας και Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Αντιπρόεδρος του συμβουλίου προτάθηκε από την παράταξη του κ. Τατούλη, η κα Μαργαρίτα Σπυριδάκου από την Π.Ε. Λακωνίας, η οποία και εκλέχθηκε.

Ενώ, τέλος, στη θέση του γραμματέα προτάθηκε από την παράταξη του κ. Μάκαρη ο κ. Γιάννης Σιάτος από την Π.Ε. Κορινθίας, ο οποίος και εκλέχθηκε.

Η σημερινή ειδική συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με την εκλογή των μελών της περιφερειακής επιτροπής, την οποία αποτελούν οι:

Από την παράταξη του Δημήτρη Πτωχού, οι: Θεόδωρος Βερούτης, Κώστας Μανδρώνης, Γιάννης Μαντζούνης, Σωτήρης Μουρίκης και Ανδρέας Τσουκαλάς. Ενώ από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, εκλέχθηκαν οι σύμβουλοι Ντίνα Νικολάκου, Θεόδωρος Οικονόμου και Άγγελος Παπαγγελόπουλος οι οποίοι προέρχονται απ’ την παράταξη του Πέτρου Τατούλη.

Η Λαϊκή Συσπείρωση δήλωσε αντίθετη με όσα προβλέπει η νομοθεσία και δεν πρότεινε κάποιο όνομα. Μάλιστα, δήλωσε ότι θα εκφραστεί με λευκό. Εξάλλου, τον πρόεδρο της Επιτροπής προτείνει ο ίδιος ο περιφερειάρχης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button