Πολιτικα

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας: Στις 10/3 οι εκλογές για τη συγκρότηση των οργάνων

Το έκτακτο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι η αφετηρία για μια μεγάλη προοδευτική αντεπίθεση.  Με τη μαζική συμμετοχή 5.000 συνέδρων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στέλνει το σήμα της ανασυγκρότησης, της ανανέωσης και της επανεκκίνησης. Ο ανοικτός, ειλικρινής και δημοκρατικός προσυνεδριακός διάλογος, που προηγήθηκε στις Οργανώσεις Μελών και δημόσια, για τις θέσεις του Συνεδρίου επιβεβαιώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι ένα κόμμα των μελών, που συζητά και συνδιαμορφώνει συλλογικά την πολιτική του. Παράλληλα, συμβάλει σημαντικά στον στόχο της οικοδόμησης μίας νέας σχέσης με την κοινωνία στην νέα εποχή που βρίσκεται το κόμμα μας. Οι θέσεις του Συνεδρίου επιβεβαιώνουν την ιδεολογία, την ταυτότητα, την κατεύθυνση και τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Οι αξίες και οι αρχές μας για Ελευθερία, Ειρήνη, Ισότητα, Δημοκρατία, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Αλληλεγγύη, Πολιτισμό και προστασία του Περιβάλλοντος αποτελούν σταθερή μας πυξίδα σε έναν ραγδαία μεταβαλλόμενο κόσμο. Την ίδια ώρα, η επικαιροποίηση των πολιτικών μας προτάσεων αποτελεί την αφετηρία για μια νέα διαδρομή, με πίστη στις αξίες και τα ιδανικά της Αριστεράς, του προοδευτικού και δημοκρατικού χώρου, και τις παρακαταθήκες  της ιστορίας μας και του λαού μας. Είναι, όμως, και το πρώτο βήμα για την ανασυγκρότηση της Αριστεράς της  εποχής μας,  μιας σύγχρονης,  προοδευτικής παράταξης, που θα εκφράζει τα όνειρα και τις ανάγκες του δημοκρατικού προοδευτικού κόσμου.

   Με την ολοκλήρωση των εργασιών του Συνέδριου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βάση της απόφασης της ΚΕ και η Νομαρχιακή Οργάνωση Λακωνίας ξεκινά την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 την εκλογή και συγκρότηση των Οργάνων των Οργανώσεων Μελών και εκλογή Νέας Νομαρχιακής επιτροπής.

  Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει την ΚΥΡΙΑΚΗ 10/03/24 στις 10:00 π.μ. και θα διαρκέσει μέχρι τις 6:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί  στα εκλογικά κέντρα που έχουν ετοιμαστεί στη Σπάρτη, στη Σκάλα, στους Μολάους, στην Ελαφόνησο, και το Γύθειο.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που έχουν εγγραφεί μέχρι τις 02 /02/2024.

Ο αριθμός των μελών των οργάνων έχει καθοριστεί από το καταστατικό, με αποφάσεις της ΚΕ και της ΝΕ Λακωνίας, οι υποψηφιότητες έχουν υποβληθεί πριν από το Συνέδριο,

  Η ΝΕ Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί τα μέλη του κόμματος να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης οργάνων της ΝΟ βάζοντας για άλλη μια φόρα την σφραγίδα τους στις δημοκρατικές διαδικασίες  για ανασυγκρότηση και νέα αρχή, έτσι ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι ένα κόμμα της σύγχρονης  Αριστεράς που θα καθορίσει τις εξελίξεις στην πατρίδα μας και την Ευρώπη. Με τα νέα όργανα που θα προκύψουν από τις εκλογές της Κυριακής θα δώσουμε την πρώτη μεγάλη μάχη των Ευρωεκλογών με στόχο να στείλουμε όσο το δυνατόν περσότερους Ευρωβουλευτές στο Ευρωκοινοβούλιο και την Ευρωομάδα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Η ΝΕ ΛΚΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button