Αθλητικα

Νικηφόρα συμμετοχή του Α.Σ.Ο. Γυθείου στους αγώνες στην Τρίπολη και την Καλαμάτα

Δελτίο τύπου ΑΣΟΓ

Ο Σκοπευτικός μας όμιλος, συμμετείχε με αρκετούς σκοπευτές στους αγώνες Τράπ που πραγματοποιήθηκαν 13/8 και 19-20/8, στην Τρίπολη και στην Καλαμάτα αντίστοιχα, κατακτώντας αρκετά μετάλλια και κύπελλα.

Στην Τρίπολη, σε διασυλλογικό αγώνα 50 δίσκων, είχαμε 2 αθλητές στην τελική εξάδα, όπου κατέλαβαν την 3η και την 6η θέση!

Στην Καλαμάτα, σε επίσημο αγώνα Β-Γ κατηγορίας, δύο ημερών, 125 δίσκων, είχαμε 4 αθλητές στην τελική εξάδα, όπου κατέλαβαν την 1η, την 2η, την 3η και την 5η θέση!

Αναλυτικά:

Ο Παπουλάκος Γεώργιος κατέκτησε την 3η θέση στον αγώνα της Τρίπολης, τερματίζοντας τρίτος στην διαδικασία του μπαράζ καθώς και την 1η θέση στην Γ’ κατηγορία και στην κατηγορία βετεράνων!

Στον αγώνα της Καλαμάτας, κατέκτησε την 5η θέση στην διαδικασία του μπαράζ και την 3η θέση στην Γ’ κατηγορία!

Ο Καρβούνης Στυλιανός κατέκτησε την 1η θέση στον αγώνα της Καλαμάτας τερματίζοντας πρώτος στην διαδικασία του μπαράζ και την τρίτη θέση στην Β’ κατηγορία!

Ο Κατσιβέλης Πέτρος κατέκτησε την 2η θέση στον αγώνα της Καλαμάτας τερματίζοντας δεύτερος στην διαδικασία του μπαράζ και την 2η θέση στην Β’ κατηγορία!

Ο Κυλάκος Βασίλειος κατέκτησε την 3η θέση στον αγώνα της Καλαμάτας τερματίζοντας τρίτος στην διαδικασία του μπαράζ και την 2η θέση στην Γ’ κατηγορία!

Ο Κοτζαμάνης Ιωάννης κατέκτησε την 1η θέση στον αγώνα της Τρίπολης, στην κατηγορία των εφήβων και την 6η θέση στην διαδικασία του μπαράζ ενώ στον αγώνα της Καλαμάτας κατέκτησε την 2η θέση!

Ο Παπουλάκος Τζανέτος κατέκτησε την 1η θέση στον αγώνα της Καλαμάτας στην κατηγορία των εφήβων και την 2η θέση στον αγώνα της Τρίπολης!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, υπάρχουν αναλυτικά τα αποτελέσματα των δύο αγώνων.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button