Πολιτικα

Δαβάκης: Στηρίζω έμπρακτα την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λακωνίας – Ευχαριστήριο από Ο.Δ. Λακωνίας

Με απόφαση του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος και την καταλυτική συμβολή του Βουλευτή Λακωνίας κ. Αθανάσιου Δαβάκη και του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και πρώην Α/ΓΕΑ πτέραρχου (ε.α) Ευάγγελου Τουρνά, παραχωρήθηκε στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Λακωνίας ένα από τα 15 Πυροσβεστικά Φορτηγά μάρκας  RENAULT M210 (3 τόνων νερού), δωρεά του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος” στο πυροσβεστικό σώμα το 1997, το οποίο είχε τεθεί (όπως και τα υπόλοιπα 14 ανά την Ελλάδα) σε καθεστώς ακινησίας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης.

Ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό όχημα δασοπυρόσβεσης προστέθηκε στο δυναμικό οχημάτων της ομάδας μας. Έγιναν άμεσα όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για συντήρηση, έκδοση άδειας κυκλοφορίας και ασφάλισής του ώστε να τεθεί σε άμεση επιχειρησιακή ετοιμότητα  στην υποστήριξη των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του νομού μας για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

         Επιπλέον, η συμβολή του Βουλευτή Λακωνίας κ. Αθανάσιου Δαβάκη ήταν καθοριστική και για την άμεση έκδοση άδειας κυκλοφορίας του οχήματος και του εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες.

         Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας, ο Πρόεδρος της ΕΟΔ Λακωνίας Ιωάννης Κληροδέτης απένειμε στον κ. Δαβάκη τιμητική πλακέτα, ως ελάχιστο δείγμα τιμής για την διαχρονική υποστήριξή  του στο έργο της ΕΟΔ Λακωνίας. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button