Πανγυθεατικός Γ.Σ.

Με επιτυχία διεξήχθη ο φιλικός αγώνας Πανγυθεατικού και Εθνικής Ενόπλων

Δελτίο τύπου

Μια ιστορική ημέρα για το Σύλλογό μας και για την πόλη μας. Οι ποδοσφαιριστές της Α’ και Β’ ομάδας του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ μας αντιμετώπισαν σε φιλικό αγώνα την ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι παλιοί, αλλά και οι νέοι ποδοσφαιριστές των προπονητών μας, Σταύρου Μανιάτη και Λούη Γεωργόπουλου αγωνίστηκαν απέναντι σε παίχτες ομάδων Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας, οι οποίοι ακολουθούσαν τις οδηγίες των Θοδωρή Παχατουρίδη και Σωτήρη Λυμπερόπουλου, παλαίμαχων άσων του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ αντίστοιχα.

Η όμορφη αυτή ημέρα ξεκίνησε με αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των μικρών αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας μας.

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από την ικανοποιητική προσέλευση του φίλαθλου κόσμου του Γυθείου, θα διατεθούν σε αθλητικό εξοπλισμό για τα Ειδικά Σχολεία του Δήμου Ανατολικής Μάνης. Κατά τη διάρκεια του αγώνα έγιναν βραβεύσεις προς τιμή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΠΛΩΝ, από την Αντιδήμαρχο κ. Γεωργία Λυροφώνη εκ μέρους του Δήμου Ανατολικής Μάνης και τον ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟ, ενώ τιμήθηκε και ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας, Φάμπιο Μύρτα, παλιός γνώριμος, αφού διετέλεσε μέλος των ομάδων του Γυθείου για 5 χρόνια.

Τον αγώνα βιντεοσκόπησε το laconiatv.gr, του οποίου πλάνα θα προβάλει στο κάναλι στο youtube τη Δευτέρα 12 Φεβ.

Για την ιστορία η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ νίκησε με 0-2 με δύο τέρματα του Πέτρου Βουρνάζου.

Νοιώθουμε υπερήφανοι που στις μέρες μας ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας και που το απόλαυσαν οι αθλητές μας και φυσικά ο κόσμος που μας τιμά με την παρουσία του στο γήπεδο όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστούμε την αποστολή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ & Σ.Α για την τιμή που μας έκανε να επισκεφθεί το Γύθειο και να αγωνιστεί μαζί μας για ένα τόσο σημαντικό σκοπό.

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Για περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα πατήστε εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button