Αθλητικα

Με διακρίσεις επέστρεψε από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος ’24 ο Ν.Ο. Λακωνίας

Δελτίο τύπου Ν.Ο.Λ.

Με διακρίσεις επέστρεψε η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος 2024 που διοργάνωσε ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Πύλου ΝΕΣΤΩΡ από 22 ως 25/02/2024.

Οι συμμετοχές στην κατηγορία OPTIMIST ήταν: Αποστολάκος Στάθης, Βεργυρής Πέτρος-Παύλος, Κουρή Λυδία, Κουρής Παναγιώτης, Κουτσουμπός Χρήστος, Μπουτεράκος Χάρης, Χαντζάρα Ιωάννα και Χουλιάρας Γιώργος. Στην κατηγορία ILCA 4 συμμετείχαν οι: Γούλας Κωνσταντίνος και Τσολομύτη Αναστασία.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας κατέκτησε: Την 3η θέση στα αγόρια στην κατηγορία ILCA 4 με τον Γούλα Κωνσταντίνο και την πρόκριση συμμετοχής του στον αγώνα πρόκρισης εθνικών ομάδων ILCA 4.

Οι αθλητές αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες από έναν απαιτητικό αγώνα, στον οποίο συμμετείχαν περίπου 100 αθλητές, με ιδιαίτερα έντονες καιρικές συνθήκες τη δεύτερη ημέρα των αγώνων.

Ευχαριστούμε πολύ το Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογο Πύλου ΝΕΣΤΩΡ για τη φιλοξενία και την πολύ καλή οργάνωση. Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς των αθλητών που συμμετέχουν ενεργά σε κάθε αποστολή.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την σημαντική προσπάθεια τους και στον προπονητή μας Μουγάκο Στέφανο για την άψογη αποστολή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button