ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Υποψήφια στην Λακωνία με τον Τατούλη η Γεωργία Σαρρή

Δελτίο τύπου

Πέτρος Τατούλης: Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» τη δραστήρια ενεργό πολίτη Γεωργία Σαρρή στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Λακωνίας. Η Γεωργία γεννήθηκε το Μάρτιο του 1981 στη Σπάρτη.  Πατέρας της είναι ο Στέλιος Σαρρής συνταξιούχος μηχανικός αυτοκινήτων και μητέρα της,  η Μαρία Σαρρή, αγρότισσα .

Πήγε σχολείο στο τόπο καταγωγής της, στην Σκάλα Λακωνίας . Με σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων εργάζεται στον τραπεζικό τομέα, με σημαντική εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις. Παντρεμένη με τον Νικόλαο Κρητικάκο γεωπόνο-αγρότη, έχει δύο παιδιά, τον Βρασίδα και την Στρατηγούλα Όλγα. Η κοινωνική προσφορά της Γεωργίας, και μάλιστα στον κρίσιμο τομέα της εκπαίδευσης και των παιδιών, είναι σημαντική, αφού έχει διατελέσει ανελλιπώς πρόεδρος Συλλόγων Γονέων στην Σκάλα.

Με την ένταξη της στη «Νέα Πελοπόννησο» η παράταξη ανοίγει δρόμους σε νέα στελέχη που θα προσφέρουν για το καλό του τόπου μας».

Γεωργία Σαρρή: «Αποδέχομαι μετά από ώριμη σκέψη την τιμητική πρόταση να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κου Πέτρου Τατούλη, ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Η αγάπη μου για την Λακωνία, τον τόπο που μεγάλωσα και ζω, σε συνδυασμό με την εμπειρία του κου Τατούλη σε θέματα αυτοδιοίκησης μου δίνουν την δύναμη να αγωνιστώ για ένα καλύτερο αύριο τόσο για την Λακωνία όσο και για μια ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button