Τοπικες Επιχειρησεις

Αγροτικός Συνεταιρισμός Πετρίνας: Χρυσό βραβείο ποιότητας στο διεθνή διαγωνισμό London IOOC

Δελτίο τύπου

Διεθνών διακρίσεων συνέχεια για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πετρίνας, ο οποίος απέσπασε χρυσό βραβείο στην κατηγορία Ποιότητα στο διεθνή διαγωνισμό London IOOC στη κατηγορία εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα https://globaloliveoilstars.com/lioo…/product/petrina-pdo/

Ο LONDON IOOC https://globaloliveoilstars.com/ είναι ένας διεθνής διαγωνισμός που διαθέτει πολύ υψηλά ποιοτικά κριτήρια επιλογής και βράβευσης ελαιόλαδων εφαρμόζοντας πολύ αυστηρά standards αξιολόγησης βάσει των γευστικών μεθόδων που ορίζει το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιόλαδου.

Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς πολύ υψηλού κύρους σε παγκόσμιο επίπεδο, με την εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία 9 στα 10, βάσει της παγκόσμιας κατάταξης EVOO World Ranking.

Η γευσιγνωστική δοκιμή των ελαιόλαδων στον LONDON IOOC γίνεται με την αυστηρή μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας (blind tasting) από ειδικούς γευσιγνώστες Ελαιόλαδου (expert panel tasters) διεθνούς κύρους.

O βαθμός δυσκολίας συμπληρώνεται από τον εξαιρετικά υψηλό αριθμό συμμετοχών, που για το 2024 έφτασε τα 925 ελαιόλαδα, αποκλειστικά σχεδόν ιδιωτικών συμφερόντων, προερχόμενα από 33 ελαιοπαραγωγικές χώρες με πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας, όπως Ιταλία, Τουρκία, Κροατία, Ελλάδα, Ισπανία, Βραζιλία, Κίνα, Τυνησία, Η.Π.Α, Πορτογαλία, Ιαπωνία κ.ά.

Συνεχίζεται η προσπάθεια για αξιοποίηση όλων των ευκαιριών που μπορούν να προάγουν το εξαιρετικό λάδι της περιοχής.

Θερμά συγχαρητήρια στους παραγωγούς μας που έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας αυτής χάρη στην προσπάθειά και τον κόπο τους!

Υπόχρεοι και στους πελάτες μας για την σταθερή προτίμησή τους στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΠΕΤΡΙΝΑΣ

Το Δ.Σ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button