Πανγυθεατικός Γ.Σ.

Απονομή πρωταθλήματος Λακωνίας στον Πανγυθεατικό και γιορτή για την άνοδο στη Γ’ Εθνική

Δελτίο τύπου

Ο τελευταίος χορός για την ανδρική ομάδα του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ ΓΣ παίχτηκε το Σάββατο 8 Ιουνίου στο νέο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου.

Η απονομή του Πρωταθλήματος Λακωνίας και η γιορτή για την άνοδο στα σαλόνια της Γ Εθνικής κατηγορίας πραγματοποιήθηκαν σε οικογενειακό κλίμα.

Η τεράστια οικογένεια του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ ΓΣ βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τους μεγάλους να συναγωνιζονται το μέλλον, τους μικρούς κ τις μικρές ποδοσφαιριστριες του Συλλόγου μας, με νικήτρια ομάδα φυσικά, την Ακαδημία μας.

Η ΕΠΣ Λακωνίας μας τίμησε με την απονομή κ τη συμμετοχή σ αυτή την ωραία γιορτή, ενώ κ ο ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ ΓΣ βράβευσε όσους προσέφεραν κ εξακολουθούν να προσφέρουν στο Λακωνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στο Σύλλογο μας, ο καθένας φυσικά με το δικό του τρόπο.

Το ραντεβού ανανεωθηκε για τη νέα χρονιά σε διαφορετικά “σαλόνια” και το μυνημα μεταδόθηκε “ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΌ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΌΛΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ”.

Ευχαριστούμε όπως πάντα τους φιλάθλους μας, τους γονείς των παιδιών μας που παραβρέθηκαν στη γιορτή μας, το Δήμο Ανατολικής Μάνης και τους Αντιδημάρχους κ. Λυροφώνη, Δρακουλάκου και Καπασούρη – Σεψάκο, την Ένωση Ποδοσφαιρικων Σωματείων Λακωνίας κ τον Πρόεδρο κ. Καρρά, τον Πρόεδρο της Superleague Β’ κ. Μαρτσουκο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του Νομού μας, Laconiatv.gr , Δημοτική Αγορά της Λακωνίας και Githio-click.gr, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ο ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ!!!!

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button