Πανγυθεατικός Γ.Σ.

Ικανοποιημένος ο Πανγυθεατικός από το πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι

Το πιο δυνατό τεστ, στα πλαίσια της προετοιμασίας του, πραγματοποίησε ο Πανγυθεατικός ΓΣ την Κυριακή 18 Σεπ στο νέο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου με αντίπαλο τον Παναργειακό. Δύο ομάδες, που κατά πάσα πιθανότητα θα συναντηθούν και στον ίδιο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Παναργειακός με ένα πλούσιο ρόστερ και στον πάγκο τον έμπειρο Παναγιώτη Τζαναβάρα πίεσε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ο Πανγυθεατικός του Σταύρου Μανιάτη ισορρόπησε στις ευκαιρίες. Το τελικό 0-0 αφήνει ικανοποιημένο τον Πανγυθεατικό, που ύστερα από 3 εβδομάδες προετοιμασίας κοίταξε στα μάτια έναν καλύτερα προετοιμασμένο αντίπαλο με ανώτερα σχέδια για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Την ερχόμενη Κυριακή στο πρόγραμμα υπάρχει ο τελικός του Super Cup Λακωνίας μεταξύ του Πρωταθλητή Πανγυθεατικού και του Κυπελλούχου Λακωνίας Μολαϊκού. Ο αγώνας, που η τύχη του θα αποφασιστεί την Πέμπτη 22 Σεπ, θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό γήπεδο Αγ.Ιωάννη στη Σπάρτη και ώρα 16:30.

Στα αγωνιστικά ο Σταύρος Μανιάτης χρησιμοποίησε τους: Καβαλιώτη, Χρυσικάκο, Μπουρελάκο, Αναστασάκο, Ζορμπά, Διαμαντάκο, Πετρόπουλο, Μπουτσικάρη, Κουρτέση, Σαμπατάκο, Γιαννόπουλο, Ρηγάκο, Κωστάκο, Δασκαλάκη, Σπηλιωτόπουλο, Ξιφαρά, Μανωλάκο, Κοκκινάκη και Κουτσιουμάρη. Για τον Παναργειακό αγωνίστηκαν οι εξής: Βλάχος, Διαμαντής, Σακελλαρόπουλος, Καπετανάκης, Τσίρος, Πούτσι, Τσιράκης, Στρέμπας, Πλαστουργός, Τσιώλης, Καμπεράϊ, Γιγίνης, Φλεβάρης, Γκριτζάλης, Μπίννης, Αντωνόπουλος, Μπλάτσος, Θεοδοσιάδης, Πάππος, Μποζιονέλος.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός για την ομάδα του Γυθείου, όπου όλοι ευχήθηκαν υγεία και τύχη για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button