Αθλητικα

Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας: Μεγάλη συμμετοχή αθλητών στους διασυλλογικούς αγώνες «Γύθειο 2023»

Δελτίο τύπου Ν.Ο.Λ.

Με μεγάλη επιτυχία και σημαντικό αριθμό συμμετοχών πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση του 21ου OPEN Πανελλήνιου Διασυλλογικού Αγώνα ιστιοπλοΐας ILCA 4 & OPTIMIST «ΓΥΘΕΙΟ 2023» στις 21 και 22 Οκτωβρίου 2023.

 Συμμετείχαν επτά όμιλοι (ΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΙΟΛΟΣ, Ν.Ο.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ, Ν.Ο. ΒΟΙΩΝ, Ι.Ο.ΠΑΤΡΩΝ, Ν.Ο.ΑΙΓΙΟΥ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ, ΝΑΣ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΩΡ και Ν.Ο.ΛΑΚΩΝΙΑΣ).

Στον αγώνα παραβρέθηκε και ο Έφορος Νοτίου Ελλάδος, εκπρόσωπος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, κ. Κώστας Γεωργόπουλος.

Από το Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας συμμετείχαν 13 αθλητές:

ILCA 4: Γούλας Κωνσταντίνος και Τσολομύτη Αναστασία

OPTIMIST: Αποστολάκος Στάθης, Βεργυρής Παυλός, Κουρή Λυδία, Κουρής Παναγιώτης, Κουτσουμπός Χρήστος, Μανδραπήλια Αθηνά, Μανδραπήλια Μαρία, Μπουτεράκος Χάρης, Τέσσης Σταύρος, Χαντζάρα Ιωάννα και Χουλιάρας Γιώργος.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας κατέκτησε:

Στην κατηγορία OPTIMIST: την 1η θέση στα 12χρονα κορίτσια με την Κουρή Λυδία,

                                               την 3η θέση στα κορίτσια με την Κουρή Λυδία και

Στην κατηγορία ILCA 4: την 3η θέση στα αγόρια με τον Γούλα Κωνσταντίνο.

Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ΄ για την παρουσία του και τα σημαντικά, διδακτικά και ενθαρρυντικά, για τους αθλητές, λόγια του.                                               

Ευχαριστούμε για την σημαντική οικονομική και υλική στήριξη το Δήμο Ανατολικής Μάνης, και τον Δήμαρχο Πέτρο Ανδρεάκο, τον οποίο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ κ. Λεωνίδας Πουλικάκος.

Ευχαριστούμε για την οικονομική στήριξη τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λακωνίας κ. Θεόδωρο Βερούτη, ο οποίος  μας τίμησε και με την παρουσία του.

Ευχαριστούμε τους βουλευτές Λακωνίας κ. Νεοκλή Κρητικό, κ. Αθανάσιο Δαβάκη και κ. Νάγια Γρηγοράκου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επιπλέον μας τίμησε με την παρουσία του στην τελετή απονομής των επάθλων ο Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου κ. Γεώργιος Βασιλάκος.

Ευχαριστούμε την  Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Λακωνίας.

Τέλος ευχαριστούμε την εταιρεία ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ για τη χορηγία των νερών που προσφέρθηκαν στους αθλητές το διήμερο των αγώνων και το ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ.

Ευχαριστούμε πολύ του Ομίλους για τη συμμετοχή τους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και  προπονητές.

Τέλος ,αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του Ομίλου μας, στους προπονητές μας Στέφανο Μουγάκο και Γιάννη Κουλουριανάκο που πάντα με αγάπη για τους αθλητές μας και τον Όμιλο προσπαθούν για το καλύτερο και στους γονείς για τη στήριξή τους, την εθελοντική εργασία τους και την προσφορά εδεσμάτων στην τελετή απονομής.

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.

                                            

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button