Πολιτικα

Περιφέρεια Πελοποννήσου: 83.000 ευρώ για την αποκατάσταση κελιού στην Ι.Μ. Ροΐτσας στη Μέλισσα

Δελτίο τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε τη Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου.

Μεταξύ άλλων, στην εν λόγω συνεδρίαση η Επιτροπή αποδέχθηκε την χρηματοδότηση προς την Περιφέρεια ποσού 2.399.225,81 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ακόμα, ενέκρινε την διενέργεια δημοπρασιών, με αντικείμενα α) το προϋπoλογισμού 903.225,81 ευρώ έργο αντικατάστασης των δικτύων ύδρευσης στο τμήμα Μεσσήνη – Εύα – Λάμπαινα της 7ης επαρχιακής οδού στη Μεσσηνία και β) την προμήθεια μονάδας αφαλάτωσης υφάλμυρου νερού για τις ανάγκες υδροδότησης του Δήμου Δυτικής Μάνης, με προϋπολογισμό 496.000 ευρώ.

Η Επιτροπή, εξ άλλου, συμφώνησε στην διενέργεια ηλεκτρονικού διαγωνισμού με αντικείμενο τις προϋπολογισμού 125.000 ευρώ έργασίες αποκατάστασης της βατότητας στον δρόμο Αγιος Ανδρέας – Αγιος Γεώργιος, στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Τέλος, μεταξύ άλλων, προέβη στην ανάδειξη οριστικού μειοδότη για το έργο αποκατάστασης της βατότητα στην επαρχιακή οδό Τρίπολη – Νεστάνη – Σάγκας στην Αρκαδία, ενέκρινε δε και το 2ο πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης της επιτροπής -του μέσω ΕΣΗΔΗΣ- διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 185.000 ευρώ έργο βελτίωσης και συντήρησης του δρόμου προς τη μονή Αγίων Αναργύρων στην Κορινθία, όπως και το 1ο πρακτικό δημοπρασίας -μέσω του ΕΣΗΔΗΣ- για το προϋπολογισμού 83.000 ευρώ έργο αποκατάστασης κελιού στη μονή Ζωοδόχου Πηγής Ροΐτσας, στη Μέλισσα του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button