Πανγυθεατικός Γ.Σ.

Πανγυθεατικός: Αυλαία με συμβολισμούς στη Γ’ Εθνική – Όλοι δίπλα στην ομάδα στον αυριανό Τελικό Κυπέλλου

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου

Το φετινό ταξίδι του Πανγυθειατικού μας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία έφτασε χθες στο τέλος του. Μάλιστα, η αυλαία έπεσε με το πιο συμβολικό τρόπο καθώς στη χθεσινή αναμέτρηση στην Επίδαυρο, πήραν χρόνο συμμετοχής και έκαναν και ντεμπούτο πολλά νέα παιδιά από τον #ΠανγυθειατικόΒ’, τα οποία όλα αποτελούν το μέλλον του Συλλόγου μας.

📌Αρχηγός στη χθεσινή αναμέτρηση ήταν ο Κυριάκος Αδριανός, ο οποίος και έγραψε ιστορία καθώς αποτελεί το νεαρότερο αθλητή που φόρεσε πότε το περιβραχιόνιο της μεγάλης ομάδας του Πανγυθειατικού!(16 ετών και 34 ημερών)

Στη συνέχεια της αναμέτρησης, το περιβραχιόνιο πήρε και ο Άγγελος Τσάρρυ, παίρνοντας και αυτός το βάπτισμα του πυρός ως αρχηγός της ομάδας, κάτι το οποίο αποτελεί εικόνα από το μέλλον της ομάδας μας!

Βασικοί ξεκίνησαν οι νεαροί Αδριανός, Αμπαζάι, Μανιάτης και Τσάρρυ, ενώ από τον Πανγυθειατικό Β’ ντεμπούτο έκαναν ο τερματοφύλακας Δημήτρης Σωτηράκος και ο Μανώλης Καλυβίτης!

Για την ιστορία, η ομάδα μας ηττήθηκε με 3-0 από τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου και τερμάτισε στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα(όμιλος 14 ομάδων) με 12 βαθμούς!

🏆Την προσεχή Τετάρτη 3/5, ο Πανγυθειατικός μας αντιμετωπίζει τον Αμυκλιακό στον τελικό Κυπέλλου Λακωνίας στο Ενωσιακό Γήπεδο του Αγίου Ιωάννη! #Όλοι_δίπλα στους αθλητές μας για την κατάκτηση του τροπαίου!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button