Γενικα

Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και Διενέργεια Εκλογών για την ΕΟΔ Λακωνίας

Δελτίο τύπου ΕΟΔ Λακωνίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Λακωνίας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης προκηρύσσει Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής και ορίζει ως ημέρα Γενικής Συνέλευσης-Εκλογών την 19η Μαΐου 2024, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 πμ στα γραφεία του παραρτήματος (Παλιά Δημοτικά Σφαγεία Σπάρτης). Σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθεί νέα με τα ίδια θέματα μια εβδομάδα μετά, ήτοι την 26η Μαΐου 2024, ημέρα Κυριακή, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο με όσα μέλη παρευρεθούν.

      Τα θέματα που θα συζητηθούν στην ημερήσια διάταξη της Γ.Σ. έχουν ως ακολούθως:

  1. Απολογισμός Πεπραγμένων και Οικονομικός Απολογισμός.
  2. Έγκριση εγγραφής δοκίμων μελών ως τακτικά μέλη του παραρτήματος.

            Πριν την έναρξη της συνεδρίασης μπορεί να υποβληθεί προς συζήτηση οποιοδήποτε θέμα από τα παρευρισκόμενα μέλη.

            Στην Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα μέλη ενώ δικαίωμα ψήφου έχουν τα τακτικά και οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

            Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή έχουν όλα τα τακτικά μέλη του παραρτήματος που έχουν τακτοποιήσει την συνδρομή μέλους για το έτος 2023. Η σχετική αίτηση υποβολής υποψηφιότητας (επισυνάπτεται) μπορεί να υποβληθεί ως την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email:  eodlakonias@gmail.com

Σας γνωρίζουμε δε, σε ό,τι αφορά την διενέργεια των εκλογών, πως μετά την συλλογή των σχετικών αιτήσεων υποψηφιότητας το ψηφοδέλτιο θα πάρει την τελική του μορφή και θα σας σταλεί με email.

Βάσει του καταστατικού τα εκτός έδρας μέλη που δεν μπορούν να παρευρεθούν στις εκλογές, αλλά επιθυμούν να ψηφίσουν, μπορούν να ταχυδρομήσουν με συστημένη επιστολή το συμπληρωμένο ψηφοδέλτιο δέκα (10) ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία των εκλογών (ήτοι έως 09/05/2024), ώστε να ανοιχτεί ο σχετικός φάκελος από την Εφορευτική Επιτροπή κατά την διάρκεια των αρχαιρεσιών. Σημειώνεται επίσης, ότι η ενδεχόμενη σχετική αποστολή θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με την παράγραφο 9 του άρθρου 14 του καταστατικού της ομάδας  («…..κλείνεται σε μικρό φάκελο χωρίς καμία ένδειξη και ταχυδρομείται με συστημένη επιστολή μέσα σε μεγαλύτερο στον οποίο αναφέρεται η ένδειξη «ψηφοδέλτιο», το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση του αποστολέα καθώς και ο παραλήπτης «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ» με ένδειξη «συστημένη επιστολή»…..»)

Για το Δ.Σ της Ε.Ο.Δ. Λακωνίας

                  Με τιμή

Ο  Πρόεδρος   
Ιωάννης Κληροδέτης      

      

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button