Γενικα

Συγκροτήθηκε σε σώμα και ξεκίνησε τη δράση του ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Γυθείου

Δελτίο τύπου

Ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Γυθείου πραγματοποίησε την πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του, στις 26 Ιουνίου 2024 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λακωνίας στο Γύθειο.

Κατά την Γενική Συνέλευση των μελών του, συζητήθηκαν βασικές αρχές για την δημιουργία και την δράση του Συλλόγου. Μετά το πέρας της ανταλλαγής απόψεων και την επιτυχή ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης, πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες αρχαιρεσίες για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου και των λοιπών οργάνων διοίκησης και ελέγχου.

Οι Εκλογές ανέδειξαν τα νέα μέλη των διοικητικών οργάνων και άμεσα με πρόσκληση του πρώτου σε σταυρούς  αιρετού μέλους Κωνσταντίνου Γραφάκου του Παντελή, συγκλείσθηκε για να συγκροτηθεί σε Σώμα το νέο Δ.Σ.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη διετία 2024-2026 συγκροτήθηκε σε Σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος:              Κωνσταντίνος Γραφάκος

Αντιπρόεδρος:       Σταυρούλα (Βούλα) Βολιανίτη – Κουμουτσάκου

Γραμματέας:         Ελένη Τζανετάκου

Ταμίας :                   Σταυρούλα Μπεκάκου

Μέλος:                    Χρήστος Κακαλέτρης.

      Μετά τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, άμεσα πραγματοποιήθηκε μία πρώτη συνάντηση με τον Διευθυντή του Κ.Υ. Γυθείου, Διευθυντή Ιατρό Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής κύριο Ιωάννη Μπουτσικάρη.

Στην εξαιρετικά γόνιμη και ουσιαστική αυτή συνάντηση παρόντες από πλευρας συλλόγου ήταν ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Γραφάκος, η Γραμματέας κα. Ελένη Τζανετάκου και η Ταμίας κα. Σταυρούλα Μπεκάκου. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στους σκοπούς του Συλλόγου, δράσεις που είναι στην ατζέντα των πρώτων μηνών καθώς και το φλέγον ζήτημα της υποστελέχωσης σε ιατρούς και λοιπό υγειονομικό προσωπικό που δυσχεραίνει την καλή λειτουργία του Κέντρου Υγείας Γυθείου.

       Ως Σύλλογος Φίλων του Κ.Υ. Γυθείου άμεσα και με εξαιρετικά δυναμική διάθεση από την πρώτη στιγμή προγραμματίζουμε ενέργειες και δράσεις ώστε η ποιότητα την αγωγής υγείας για την περιοχή ευθύνης του Κ.Υ. Γυθείου που καλύπτει τον μισό Δήμο Ανατολικής Μάνης,  περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Κροκεών του Δήμου Ευρώτα, από το  Ξηροκάμπι έως την Άρνα του Δήμου Σπάρτης,  να επανέλθει στο απαιτητό από  τους πολίτες, ΥΨΗΛΟ επίπεδο που του αξίζει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button