Πολιτικα

Γρηγοράκου: «Αν και σήμερα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο συζητάμε για τον σύγχρονο πολιτισμό, τα όσα συνέβησαν μέσα στη Βουλή, μόνο δείγμα πολιτισμού δεν είναι»

Δελτίο τύπου Βουλευτού Λακωνίας (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ) κας Γρηγοράκου

Ομιλία μου στην Βουλή ως Ειδικής Αγορήτριας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Πολιτισμού με τίτλο «Δημιουργική Ελλάδα: ενίσχυση του κινηματογραφικού, οπτικοακουστικού και δημιουργικού τομέα, ίδρυση φορέα για το βιβλίου και λοιπές διατάξεις για τον σύγχρονο πολιτισμό».

❌ Αν και σήμερα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο συζητάμε για τον σύγχρονο πολιτισμό, τα όσα συνέβησαν μέσα στη Βουλή, μόνο δείγμα πολιτισμού δεν είναι.

🆘 Καταδικάζουμε απερίφραστα και ανεπιφύλακτα κάθε μορφή βίας είτε σωματική είτε λεκτική. Το περιστατικό που εκτυλίχθηκε σήμερα στη Βουλή δεν τιμά ούτε την Δημοκρατία ούτε τους Έλληνες.

❗️Αναμένουμε την σημερινή απόφαση του Αρείου Πάγου σχετικά με τη συμμετοχή του κόμματος «Σπαρτιάτες» στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

👉🏻 Ειδικά για τους καταγόμενους από τη Σπάρτη, η οικειοποίηση της λέξης «Σπαρτιάτες», ποτέ δεν έγινε αποδεκτή απο την τοπική κοινωνία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button