Πολιτικα

Τακτική και ειδική συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στις 19/12

Καλείστε στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 19η Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 4.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης», για τη λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα:

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  • Έγκριση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023 Περιφέρειας Πελοποννήσου και έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης οικονομικού έτους 2023.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ο Αντιπεριφερειάρχης  Διοικητικών – Οικονομικών – Οργανωτικών – Εκπαιδευτικών Θεμάτων και Δίκαιης Μετάβασης στην μεταλιγνιτική εποχή (Μεγαλόπολη),  κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ    
ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΜΑΛΤΕΖΟΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Καλείστε στην 25η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 19η Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 6.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης», για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

Θέματα ημερήσιας διάταξης :

ΘΕΜΑTA ΕΔΡΑΣ
  1. Έγκριση 8ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2022 Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ο Αντιπεριφερειάρχης  Διοικητικών – Οικονομικών – Οργανωτικών – Εκπαιδευτικών Θεμάτων και Δίκαιης Μετάβασης στην μεταλιγνιτική εποχή (Μεγαλόπολη),  κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος

  • Έγκριση έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου, Γ’ τριμήνου 2022 (εξ αναβολής).

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ο Αντιπεριφερειάρχης Διοικητικών – Οικονομικών – Οργανωτικών – Εκπαιδευτικών Θεμάτων και Δίκαιης Μετάβασης στην μεταλιγνιτική εποχή (Μεγαλόπολη),  κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος.

  • Καθορισμός α) αριθμού νέων αδειών και δικαιωμάτων δραστηριοποίησης και β) τέλους δραστηριοποίησης, στο πλανόδιο εμπόριο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα κ. Ευστάθιος Αναστασόπουλος

  • Έγκριση του Περιφερειακού Σχεδίου για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ), Περιφέρειας Πελοποννήσου. (εξ αναβολής)

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος κ. Ανδρέας Τσουκαλάς

ΘΕΜΑTA ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
  • Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την ανανέωση – τροποποίηση ΑΕΠΟ υφιστάμενου λατομείου μαρμάρων, στη θέση «Μικρή Μαγούλα», της κοινότητας Διδύμων, του Δ. Ερμιονίδας, της ΠΕ Αργολίδας, με φορέα εκμετάλλευσης την εταιρεία ΛΑΤΟΜΙΚΗ ΔΙΔΥΜΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ Ε.Ε. (εξ αναβολής)

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Μαντζούνης

ΘΕΜΑTA ΑΡΚΑΔΙΑΣ
  • Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο “Εγκατάσταση και λειτουργία ΦΣΠΗΕ ισχύος 75MW και των συνοδών έργων οδοποιίας και ηλεκτρικής διασύνδεσης αυτού” στη θέση ‘Καταραχιά’ της ΔΕ Μεγαλόπολης του Δ. Μεγαλόπολης ΠΕ Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, φερόμενη ιδιοκτησίας της εταιρείας «ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Μ.Α.Ε.» (εξ αναβολής)

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Εμμανουήλ Σκαντζός

  • Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο «Εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταϊκού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 20MW και των συνοδών έργων οδοποιίας & ηλεκτρικής διασύνδεσης αυτού», της εταιρείας «ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Μ.Α.Ε.» στη θέση «Τριπόταμος» της Δ.Ε. Μεγαλόπολης, του Δήμου Μεγαλόπολης, της Π.Ε. Αρκαδίας. (εξ αναβολής)

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ο Αντιπεριφερειάρχης Διοικητικών – Οικονομικών – Οργανωτικών – Εκπαιδευτικών Θεμάτων και Δίκαιης Μετάβασης στην μεταλιγνιτική εποχή (Μεγαλόπολη),  κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος.

ΘΕΜΑTA ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
  • Έγκριση θέσπισης παγίων χορηγημάτων καθαριότητας για τις υπηρεσίες που υπάγονται οργανωτικά και λειτουργικά στην ΠΕ Κορινθίας για το οικονομικό έτος 2023.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθηνά Κόρκα – Κώνστα

  • Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «Αδειοδότηση συνοδών υποδομών εντός χερσαίας έκτασης, ζώνης αιγιαλού και θαλάσσιας έκτασης που εξυπηρετούν την πλωτή μονάδα εκτροφής  θαλάσσιων και μεσογειακών ιχθύων στη θέση “Όρμος Λιμί”, Δ.Ε. Σολυγείας, Δήμου Κορινθίων, Π.Ε. Κορινθίας για την εταιρεία «MARE MAGNUM Α.Ε.» (εξ αναβολής)

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Χαρίλαος Βυτινιώτης.

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την τροποποίηση και ανανέωση της με αριθ. 3311/06/13-6-2007 ΑΕΠΟ της Γενικής Δ/νσης Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής – Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για το έργο: υφιστάμενη μονάδα επεξεργασίας ξύλου και εμποτισμού ξυλείας με χημικά μέσα συντήρησης της εταιρείας «ΔΡΙΤΣΑΣ – ΚΑΓΚΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» που βρίσκεται στο 80ο χλμ της ΠΕΟ Αθηνών – Κορίνθου της ΔΚ Ίσθμιας του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας. (εξ αναβολής)

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Γιώργος Οικονόμου

ΘΕΜΑTA ΛΑΚΩΝΙΑΣ
  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου για την τροποποίηση – αναβάθμιση Σταθμού Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας της εταιρείας VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ, με κωδικό θέσης «ΑΣΩΠΟΣ – 1001305» ο οποίος είναι εγκατεστημένος στη θέση “Σκορδόλακα – Φοινίκι” της ΤΚ Παπαδιάνικων, του Δήμου Μονεμβασιάς της Π.Ε. Λακωνίας και πραγματοποιείται από κοινού χρήση του κεραιοσυστήματος με την εταιρεία WIND HELLAS ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε. (εξ αναβολής)

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών & Μεταφορών, κ. Θεόδωρος Βερούτης.

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ    
ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΜΑΛΤΕΖΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button