Αθλητικα

Ν.Ο.Λ.: Δύο διακρίσεις στον Διασυλλογικό αγώνα στην Καλαμάτα – Συμμετοχή στην ημέρα σχολικού αθλητισμού στο Γύθειο

Δελτίο τύπου Ν.Ο.Λ.

Με δύο διακρίσεις επέστρεψε η αποστολή μας από τον 38ο διασυλλογικό αγώνα που διοργάνωσε ο ΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ “ΑΙΟΛΟΣ” στις 28-29/9/2024.

Στην κατηγορία OPTIMIST συμμετείχαν οι: Βεργυρής Πέτρος-Παύλος, Κουρή Λυδία, Κουρής Παναγιώτης, Μπουτεράκος Χάρης, Χαντζάρα Ιωάννα-Μαρία και Χουλιάρας Γιώργος.

Στην κατηγορία ILCA 4 συμμετείχε η Τσολομύτη Αναστασία.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας κατέκτησε:

2η θέση στα κορίτσια στην κατηγορία OPTIMIST με την Κουρή Λυδία.

3η θέση στα αγόρια στην κατηγορία OPTIMIST U13 με τον Χουλιάρα Γιώργο.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την πολύ καλή εμφάνισή τους και στον προπονητή Μουγάκο Στέφανο που συνόδευσε την αποστολή.

Επόμενη πρόκληση για τους αθλητές μας αποτελεί η συμμετοχή τους στο διασυλλογικό αγώνα που διοργανώνουμε στο Γύθειο στις 12-13 Οκτωβρίου 2024.

Επίσης ο Όμιλός μας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (Ε.Ι.Ο.) και το Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού συμμετείχε στην ημέρα σχολικού αθλητισμού την Παρασκευή 27/9/2024 και παρουσίασε με εξαιρετική επιτυχία το άθλημα της Ιστιοπλοΐας. Συμμετείχαν πολλά σχολεία με τους μαθητές τους και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς όπου προπονητές, αθλητές και μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου ξενάγησαν τους επισκέπτες στο χώρο του Ομίλου, παρουσίασαν τα σκάφη και τις βασικές αρχές της ιστιοπλοΐας και έγινε επίδειξη του αθλήματος από αθλητές μέσα στη θάλασσα. Κοντά μας ήταν ο Ολυμπιονίκης Τάσος Μπουντούρης και ο εκπρόσωπος της ΕΙΟ και έφορος εθνικών ομάδων Γιώργος Παπαστεφάνου. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν και συμμετείχαν στην οργάνωση της εκδήλωσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button