Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η «Εκδήλωση Διάδοσης και Ανάπτυξης TAE KWON-DO στη Λακωνία» που διεξήχθη στην Αρεόπολη Featured

22 Μαϊ 2019
204 times

Δελτίο Τύπου Δήμου Ανατολικής Μάνης

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη  επιτυχία η εκδήλωση Διάδοσης και Ανάπτυξης TAE KWON-DO στη Λακωνία πού διοργάνωσε ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Tae Kwon Do Γυθείου σε συνεργασία με το Δήμο Ανατολικής Μάνης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις 19 Μαΐου 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο στην Αρεόπολη.

Διεξήχθησαν φιλικοί αγώνες με τη συμμετοχή συλλόγων από τη Σπάρτη και την Καλαμάτα όπου συνολικά 150 αθλητές όλων των ηλικιών έδωσαν το παρόν με αθλητικό πνεύμα και ευγενή άμυλα.

Η διοργάνωση ήταν άψογη και το Κλειστό Γυμναστήριο της Αρεόπολης κατακλείστηκε από κόσμο, με τους επισκέπτες και τους αθλητές να δηλώνουν ενθουσιασμένοι τόσο από τους αγώνες όσο και από το περιβάλλον.

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Tae Kwon Do Γυθείου τίμησε τον Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης Πέτρο Ν. Ανδρεάκο, απονέμοντας του τιμητική πλακέτα, για την προσφορά του στον τόπο και τον αθλητισμό με την κατασκευή του υπερσύγχρονου Κλειστού Γυμναστηρίου στην Αρεόπολη, που έδωσε πνοή και ανάπτυξη στη Μάνη.

Τις απονομές των μεταλλίων έκανε ο κ. Πέτρος Ανδρεάκος Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης καθώς επίσης και ο κ. Μπουκουβάλας ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ.

Rate this item
(2 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Μάνης. Με ειδήσεις, αρθρογραφία και αφιερώματα. Όλα τα μεγάλα γεγονότα και οι εξελίξεις βρίσκονται με ένα κλικ στην οθόνη σου.


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Γύθειο

Τιμές Καυσίμων Γύθειο

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Αρεόπολη

Συνεργαζόμενα Site

 

  

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το