Τουρνουά beach volley στο Οίτυλο Αν. Μάνης Featured

09 Αυγ 2019
255 times

«King of the Court»

Μια πρωτοποριακή διοργάνωση, που φιλοδοξεί να αποτελέσει θεσμό, οργανώνει το iBeach Volleyball Club σε συνεργασία με τον Δήμο Ανατολικής Μάνης, τον Σύνδεσμο των εν Αθήναις Οιτυλιωτών και με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Συγκεκριμένα, στις 14-15 Σεπτεμβρίου οι παραπάνω φορείς συνεργάζονται, δημιουργώντας το «Oitylo King of the Court» στην κεντρική πλατεία του πανέμορφου Οιτύλου.

Το «King of the Court» είναι μια νέα μορφή διοργάνωσης, που ξεκίνησε ως προπονητικό παιχνίδι και πλέον έχει γίνει θεσμός, επισημοποιώντας την συνεργασία της FIVB με την AVP και δημιουργώντας ένα νέο σιρκουί απο πέρσι. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε για το παιχνίδι στο www.kingofthecourt.com. Τόσο η μορφή του τουρνουά, όσο και το σύστημα αγώνων που θα ακολουθηθεί είναι πιστοποιημένα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Ταυτόχρονά, η χώρα μας θα είναι η πρώτη που εντάσσει μια διοργάνωση της κατηγορίας αυτής στο επίσημο καλεντάρι των διοργανώσεων του αθλήματος, διευρύνοντας έτσι την αγωνιστική περίοδο αλλά και ακλουθώντας από κοντά τις διεθνείς εξελίξεις στο beach volley.   H διοργάνωση θα περιλαμβάνει κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών, ενώ η προκήρυξη και οι κανονισμοί θα αναρτηθούν σύντομα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ο.ΠΕ..

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε υψόμετρο, με το χωριό να είναι σε θέση με μοναδική θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο, ενώ μια αθλητική εγκατάσταση θα στηθεί στην κεντρική πλατεία.   

Το Οίτυλο είναι μια απο τις παλαιότερες πόλεις της Μάνης. Χαρακτηριστικό της περιοχής της περιοχής είναι οι παραδοσιακοί πύργοι με μεγάλη ιστορία και η ξεχωριστή μανιάτικη αρχιτεκτονική. Το Οίτυλο έχει μεγάλη εμπειρία σε διοργανώσεις και φεστιβάλ με την τοπική κοινωνία να έχει μεγάλη εθελοντική δράση και τον σύνδεσμο των εν Αθήναις Οιτυλιωτών να είναι ιδιαιτέρως δραστήριος.

Εκτός της διοργάνωσης του «King of the Court», το iBeach Volleyball Club και ο Σύνδεσμος των εν Αθήναις Οιτυλιωτών θα πραγματοποιήσουν δράσεις και happenings ως side events του τουρνουά, ενώ η συνεργασία αναμένεται να διευρυνθεί και με μεγάλη διοργάνωση το 2020.

Περισσότερες πληροφορίες αναζητήστε στα hashtags #ibeachoitylo και #kingofthecourt, στις σελίδες στο FB (iBeach Volleyball Club) και instagram (@iBeach.gr), καθώς και στο επίσημο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας (www.volleyball.gr).

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Μάνης. Με ειδήσεις, αρθρογραφία και αφιερώματα. Όλα τα μεγάλα γεγονότα και οι εξελίξεις βρίσκονται με ένα κλικ στην οθόνη σου.


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Γύθειο

Τιμές Καυσίμων Γύθειο

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Αρεόπολη

Συνεργαζόμενα Site

 

  

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το