Ένα διήμερο με αρκετή αγωνιστική δράση για τις ομάδες της πόλης μας ξεκινά από αύριο. Άγιος Βασίλειος Γυθείου, ΠΑΟ Σμύνους και ακαδημίες ρίχνονται στη μάχη με στόχο τα θετικά αποτελέσματα.
Αύριο, Σάββατο 30/11 για την 8η αγωνιστική της Β' Λακωνίας, ο πρωτοπόρος Άγιος Βασίλειος Γυθείου θα υποδεχτεί στο Νέο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου τον Α.Ο. Αγγελώνας. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15:00 με διαιτητές τους κ.κ. Δημακάκο, Χανδόλια και Ζαχαράκη.
Ο ΠΑΟ Σμύνους με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα τον ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας θα ταξιδέψει μέχρι την Μονεμβάσια, όπου θα αντιμετωπίσει τον Α.Π.Ο. Βελιών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 1/12 και ώρα 15:00, με διαιτητές τους κ.κ. Σταματάκο, Αποστολάκου και Θωμαδάκη.
Τέλος, η ομάδα Κ14 του Πανγυθεατικού για την 4η αγωνιστική του Α' ομίλου θα υποδεχτεί την Κυριακή 1/12 και ώρα 11:00, στο Νέο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου την Άμιλλα Αγ. Ιωάννη. Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι κ.κ. Θωμαδάκης, Σταματάκος και Αποστολάκου.