Η ταινία ''Το Τρίτο Έγκλημα'' το Σάββατο στην Κινηματογραφική Λέσχη Γυθείου Featured

07 Φεβ 2019
132 times

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 21:30, θα προβληθεί στην Κινηματογραφική Λέσχη Γυθείου, η ταινία «Το Τρίτο Έγκλημα», του Hirokazu Kore-eda. Μια παραγωγή του 2017.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Μισούμι , ένας περίεργος τύπος, κατηγορείται για τη δολοφονία του αφεντικού του και ευεργέτη του μάλιστα, τον οποίο σκότωσε υποτίθεται πισώπλατα για να του αρπάξει το παχυλό πορτοφόλι και να τακτοποιήσει με αυτό κάποια χαρτοπαιχτικά χρέη. Ο Μισούμι έχει στο παρελθόν εκτίσει ποινή για άλλους δυο φόνους κι επομένως κινδυνεύει τώρα με την εσχάτη των ποινών.

Ο νεαρός συνήγορος Σιγκεμόρι, καλείται να τον υπερασπιστεί, αλλά ο Μισούμι του δυσκολεύει το έργο δίνοντας συνεχώς διαφορετικές εκδοχές για το έγκλημα. Η γυναίκα και η διανοητικά προβληματική κόρη του θύματος τηρούν ύποπτη στάση σιωπής. Στο παρελθόν ο πατέρας του Σιγκεμόρι είχε ως δικαστής γλυτώσει τον Μισούμι από μια προηγούμενη θανατική καταδίκη. Ο πεισματάρης νεαρός δικηγόρος μπλέκει σε μια εξονυχιστική έρευνα, η οποία θα του δώσει πολλά στοιχεία για το παρελθόν του φερόμενου ως θύτη, για το παρελθόν του θύματος αλλά και για το δικό του οικογενειακό παρελθόν.

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Μάνης. Με ειδήσεις, αρθρογραφία και αφιερώματα. Όλα τα μεγάλα γεγονότα και οι εξελίξεις βρίσκονται με ένα κλικ στην οθόνη σου.


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Γύθειο

Τιμές Καυσίμων Γύθειο

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Αρεόπολη

Συνεργαζόμενα Site

 

  

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το