Ημερίδα με θέμα «Σύγχρονες Απόψεις για τον καρκίνο» από την Π.Ε. Λακωνίας Featured

08 Απρ 2019
144 times

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας σε συνεργασία με τη Β΄ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Λαϊκό, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, πραγματοποίησε ημερίδα με θέμα: «Σύγχρονες Απόψεις για τον καρκίνο» στην αίθουσα εκδηλώσεων «Λακώνων Ποιητών, Νικηφόρου Βρεττάκου και Γιάννη Ρίτσου» στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

Πρόεδροι και Συντονιστές της ημερίδας ήταν ο Κουράκλης Γρηγόριος Καθηγητής Χειρουργικής, Ιατρική Σχολή, ΕΚΠΑ. Διευθυντής Β΄ ΠΧΚ. Διευθυντής Χειρουργικού Τομέα, ΓΝΑ Λαϊκό και ο Σταματάκος Μιχαήλ Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ. Χειρουργός, Επιμελητής Α΄ ΝΜ Μολάων, ΓΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.

Τα θέματα της ημερίδας ανέπτυξαν με ομιλίες τους ο Δημητρούλης Δημήτριος Αναπληρωτής Καθηγητής Χειρουργικής Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ. Β΄ ΠΧΚ ΓΝΑ Λαϊκό, ο Κόντζογλου Κωνσταντίνος Καθηγητής Χειρουργικής Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ. Β΄ ΠΧΚ ΓΝΑ Λαϊκό, ο Κουτσιλιέρης Μιχαήλ Ενδοκρινολόγος Καθηγητής Πειραματικής Φυσιολογίας Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, ο Μαντάς Δημήτριος Αναπληρωτής Καθηγητής Χειρουργικής Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ. Β΄ ΠΧΚ ΓΝΑ Λαϊκό, ο Τόμος Περικλής Αναπληρωτής Καθηγητής Θωρακοχειρουργικής Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ Διευθυντής Θωρακοχειρουργικής Πανεπιστημιακής Κλινικής Νοσοκομείο Αττικόν, ο Τσουρούφλης Γεράσιμος Επίκουρος Καθηγητής Χειρουργικής Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ. Β΄ ΠΧΚ ΓΝΑ Λαϊκό. 

Η θεματολογία της ημερίδας ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αφού ακούστηκαν απόψεις από καταρτισμένους επιστήμονες και αναγνωρισμένους για την προσφορά τους στην επιστημονική κοινότητα, οι οποίοι μίλησαν για τους σύγχρονους τρόπους διάγνωσης και αντιμετώπισης του καρκίνου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας ευχαρίστησε τους ομιλητές και τους παραβρισκόμενους για την συμμετοχή τους και τόνισε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων ώστε να ενημερώνεται η επιστημονική κοινότητα αλλά και οι πολίτες για θέματα προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Μάνης. Με ειδήσεις, αρθρογραφία και αφιερώματα. Όλα τα μεγάλα γεγονότα και οι εξελίξεις βρίσκονται με ένα κλικ στην οθόνη σου.


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Γύθειο

Τιμές Καυσίμων Γύθειο

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Αρεόπολη

Συνεργαζόμενα Site

 

  

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το