Συνάντηση Εικαστικών 2019 Featured

07 Αυγ 2019
45 times

Στα πλαίσια των δράσεων ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 του Δήμου Ανατολικής Μάνης, στη γη όπου η πέτρα συναντά τον ήλιο και τη θάλασσα, οι Όμοιοι της Μάνης υπό την αιγίδα του Δήμου Ανατολικής Μάνης οργάνωσαν μια ομαδική, αυτή τη φορά, έκθεση με τον τίτλο «Συνάντηση Εικαστικών 2019». 

 

Εγκαίνια έκθεσης χθες 3 Αυγούστου 2019 στον Κότρωνα Λακωνίας. Την εκδήλωση λάμπρυναν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Αγίου της Μάνης, πατήρ Νύμφωνας και ο πατέρας Κωνσταντίνος της κοινότητας Φλομοχωρίου, οι βουλευτές Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης και Σταύρος Αραχωβίτης, Υποδιευθυντής Αστυνομίας Λακωνίας Βασίλης Τσιγαρίδας, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αρεοπόλεως, κ. Α. Μαριόλης, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής ΜΑΝΗΣ, κ. Τάκης Τσιριγώτης και οι επί των πολιτιστικών θεμάτων του δήμου, κ. Δ. Ροζάκης και ο νεοεκλεγής κ. Λ. Πουλικάκος, η Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Κότρωνα, κ. Μάγδα Παπουλάκου, ο νεοεκλεγής πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Κότρωνα, κ. Βασίλης Βασιλάκος, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Φλομοχωρίου ιατρός κ. Χρήστος Τσιλιβάκος, οι καλλιτέχνες και πλήθος Ομοίων και φίλων. Την εκδήλωση μεταφέρθηκε το μήνυμα του Κοτρωνιώτη Υπουργού των Εσωτερικών, κ. Τάκη Θεοδωρικάκου. 

Μίλησαν και χαιρέτισαν την εκδήλωση ο πρόεδρος των Ομοίων καθηγητής Ιατρικής κ. Μ. Κουτσιλιέρης, ο Αντιπρόεδρος των Ομοίων κ. Λεωνίδας Μιχαλάκος, η κ. Γιάννα Μανιατάκου και ο Γλύπτης Μιχάλης Κάσσης.

Δέκα, διαφορετικοί μεταξύ τους, καλλιτέχνες, διαφορετικές γενιές, δάσκαλοι και μαθητές, φίλοι, γείτονες, αδέλφια. Διαφορετικές τεχνικές, υφές, τεχνοτροπίες και θέματα, κοινό σημείο οι δεσμοί τους με τη Μάνη: Γεωργαρίου Γιάννης, Γεωργαρίου Πέτρος, Γεωργιάκου Όλγα, Κάσσης Ηλίας, Κάσσης Μιχάλης, Μανιατάκος Ιωάννης, Μιχαλάκος Λεωνίδας, Σερεμετάκης Γρηγόρης, Σισμάνης Αθανάσιος, Σκουρόγλου Αλέξανδρος. 

Η έκθεση θα συνεχιστεί  έως τις 20 Αυγούστου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κότρωνα (πρ. Δημοτικό Σχολείο) ανοικτή για ξενάγηση από τις 19.00 έως τις 22.00.

 

 

 

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Μάνης. Με ειδήσεις, αρθρογραφία και αφιερώματα. Όλα τα μεγάλα γεγονότα και οι εξελίξεις βρίσκονται με ένα κλικ στην οθόνη σου.


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Γύθειο

Τιμές Καυσίμων Γύθειο

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Αρεόπολη

Συνεργαζόμενα Site

 

  

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το