Ευχαριστήριο μήνυμα Χρυσής Αυγής Τ.Ο Μάνης Featured

10 Ιουλ 2019
54 times
Θα ήθελα να εκφράσω εκ μέρους όλων των υποψηφίων βουλευτών Λακωνίας της Χρυσής Αυγής ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους 1.927 Λάκωνες και Λάκαινες που παρέμειναν πιστοί, μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους καθώς επίσης και σε  όλους τους Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, που  έδωσαν ένα τιτάνιο και άνισο αγώνα κυριολεκτικά εναντίον όλων μέσα σε καθεστώς αποκλεισμού, μέσα σε ένα πολιτικό περιβάλλον απόλυτα εχθρικό και κατορθώσαμε να σταθούν στο πλευρό μας 165.709 Έλληνες και Ελληνίδες πανελλαδικά! 
 
Πιστοί στην Σημαία και την Ιδέα, έναν αγώνα ενάντια σε ένα ολόκληρο καθεστώς, αλλά και στην πέμπτη φάλαγγα των ψευτοπατριωτών, οι οποίοι μας πολέμησαν με διαβολές, συκοφαντίες, ψευδολογίες μέχρι την τελευταία στιγμή. 
Όλοι αυτοί οι δήθεν εθνικιστές και πατριώτες προκύπτει αβίαστα από το αποτέλεσμα των εκλογών ότι δεν ψήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά ακολούθησαν πιστά και πολλοί από αυτούς αμειβόμενοι πλουσιοπάροχα την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
 
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για 3.764 ψήφους ευρίσκεται εκτός Βουλής αλλά με 165.709 Έλληνες και Ελληνίδες δίπλα μας μέσα στην θύελλα και την καταιγίδα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν τέλειωσε.
 
Δεν θα χαρίσουμε τίποτε στην θλιβερή πέμπτη φάλαγγα των προδοτών, που στάθηκαν απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε αυτή την κρίσιμη μάχη. 
 
Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την άτιμη συμπεριφορά τους. 
 
Όλοι μαζί ενωμένοι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με αρχηγό τον Νίκο Μιχαλολιάκο και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το Κίνημα της ελπίδας του Ελληνικού Γένους. 
 
Ο αγώνας για μία ελεύθερη Ελλάδα με Υπερήφανους Έλληνες συνεχίζεται.. 
 
Με εκτίμηση 
Μπουτεράκος Βασίλειος 
Γραμματέας Τ.Ο Μάνης 
Last modified on Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 17:11
Rate this item
(1 Vote)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Μάνης. Με ειδήσεις, αρθρογραφία και αφιερώματα. Όλα τα μεγάλα γεγονότα και οι εξελίξεις βρίσκονται με ένα κλικ στην οθόνη σου.


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Γύθειο

Τιμές Καυσίμων Γύθειο

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Αρεόπολη

Συνεργαζόμενα Site

 

  

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το