Έως 6/6 κατατίθενται τα δικαιολογητικά των πλημμυροπαθών αγροτικών επιχειρήσεων Featured

22 Μαϊ 2017
726 times

Έως 6/6 η προθεσμία

Το έργο των επιτροπών καταγραφής και εκτίμησης των ζημιών που υπέστησαν οι αγροτικές επιχειρήσεις του νομού από τις καταστροφικές πλημμύρες της 6ης και 7ης Σεπτεμβρίου 2016 έχει ολοκληρωθεί. Κατά την αυτοψία στις διάφορες αγροτικές εκμεταλλεύσεις, τα μέλη της επιτροπής πληροφόρησαν τους ενδιαφερόμενους σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που θα έπρεπε να προσκομίσουν σε αυτήν προκειμένου στη συνέχεια όλες οι περιπτώσεις, σε ενιαίο φάκελο, να προωθηθούν στη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας.

Ωστόσο, αν και έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από τη διενέργεια των αυτοψιών καταγραφής των ζημιών, δυστυχώς μέχρι σήμερα ελάχιστοι επιχειρηματίες έχουν ανταποκριθεί. Δεδομένου ότι η επιτροπή πρέπει να ολοκληρώσει το έργο της σε εύλογο και σύντομο χρόνο, δίνεται διορία μέχρι τις 6 Ιουνίου 2017 για την προσκόμιση των απαιτούμενων δικαιολογητικών. “Για οποιαδήποτε καθυστέρηση προσκόμισης των απαιτούμενων δικαιολογητικών προκύψει, πέρα της παραπάνω ημερομηνίας, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας δεν θα φέρουν καμία ευθύνη” σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση από το γραφείο της αντιπεριφερειάρχη.

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Μάνης. Με ειδήσεις, αρθρογραφία και αφιερώματα. Όλα τα μεγάλα γεγονότα και οι εξελίξεις βρίσκονται με ένα κλικ στην οθόνη σου.


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Γύθειο

Τιμές Καυσίμων Γύθειο

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Αρεόπολη

Συνεργαζόμενα Site

 

  

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το