Ο νέος και ο απερχόμενος Διοικητής ΚΕΕΜ στον Μητροπολίτη Μάνης (ΦΩΤΟ) Featured

Πηγή: Ιερά Μητρόπολη Μάνης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’ πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Διοικητής ΚΕΕΜ, Ταξίαρχος κ. Αθανάσιος Χρυσακόπουλος, συνοδευόμενος από τον αποχωρούντα Διοικητή, Ταξίαρχο κ. Ιορδάνη Χατζηνικολάου.

Ο νέος Διοικητής εχάρη γιά την επίσκεψη και συνομιλία με τον Σεβ. και ζήτησε την ευχή και προσευχή του Μητροπολίτου για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε και συνεχάρη τον αποχωρούντα Διοικητή για την άριστη συνεργασία που είχαν. Ευχήθηκε στον νέο Διοικητή, υγεία, υπομονή και δύναμη ως και κάθε επιτυχία στο σπουδαίο έργο που αναλαμβάνει. Τόνισε δε, ότι ο τόπος ιδιαίτερα τούτος, έχει αναδείξει πολλούς αξιωματικούς όλων των όπλων και η αγάπη προς τας Ενόπλους Δυνάμεις των Μανιατών είναι παλαιόθεν δεδομένη.

Η Εκκλησία, κατέληξε ο Σεβασμιώτατος, θα είναι πάντα κοντά στους αξιωματικούς και οπλίτες προσφέροντας ηθική ενίσχυση χάριν της πατρίδος μας, ιδίως σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς από κάθε άποψη.

Τέλος ο Σεβ. προσέφερε αναμνηστικά δώρα.

Rate this item
(1 Vote)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Μάνης. Με ειδήσεις, αρθρογραφία και αφιερώματα. Όλα τα μεγάλα γεγονότα και οι εξελίξεις βρίσκονται με ένα κλικ στην οθόνη σου.


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Γύθειο

Τιμές Καυσίμων Γύθειο

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Αρεόπολη

Συνεργαζόμενα Site

 

  

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το