Νέοι από 7 χώρες της Ευρώπης γνωρίζουν τη ζωή στο Γύθειο Featured

15 Μαϊ 2019
163 times

Πηγή: lakonikos.gr

Από 16 έως 23 Μαΐου θα διεξαχθεί στο Γύθειο, το εγκεκριμένο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Active Learning Labs”, στα πλαίσια της μαθησιακής κινητικότητας νέων του “Erasmus+”.  Συντονίστρια του προγράμματος είναι η γυθειατική άτυπη ομάδα «HUMANITY AND YOUTH» με επικεφαλής την κ. Μαρία Καβούρη.

Στο πρόγραμμα-σεμινάριο  που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο “Infinity”, θα λάβουν μέρος 35 άτομα από επτά ευρωπαϊκές χώρες.   Η Ελλάδα, η Κύπρος, η Ιταλία, η Ρουμανία, η Τουρκία, η Εσθονία και η Δημοκρατία Βόρειας Μακεδονίας είναι οι εταίροι αυτού του προγράμματος “Erasmus+”.

Μ’ αυτό το πρόγραμμα δίνεται στους συμμετέχοντες η ευκαιρία να «ζήσουν» και να «μάθουν» στην πόλη του Γυθείου. Θα γνωριστούν με τη τοπική κοινωνία, θα δοκιμάσουν προϊόντα, θα περιηγηθούν σε αξιοθέατα της περιοχής.

Μετά την ολοκλήρωση της σπουδαίας αυτής γνωριμίας οι συμμετέχοντες θα διαδώσουν στις χώρες τους τα αποτελέσματα του προγράμματος και την ιδέα του Γυθείου. Στόχος είναι το Γύθειο να καταστεί ένας σπουδαίος τουριστικός και πολιτισμικός προορισμός στη συνείδηση των συμμετεχόντων.

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Μάνης. Με ειδήσεις, αρθρογραφία και αφιερώματα. Όλα τα μεγάλα γεγονότα και οι εξελίξεις βρίσκονται με ένα κλικ στην οθόνη σου.


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Γύθειο

Τιμές Καυσίμων Γύθειο

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Αρεόπολη

Συνεργαζόμενα Site

 

  

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το