Το Δημοτικό Σχολείο Αρεόπολης συμμετείχε με επιτυχία στο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας Λακωνίας Featured

29 Μαϊ 2019
401 times

Δελτίο Τύπου Δημοτικού Σχολείου Αρεόπολης

Την Κυριακή,19 Μαΐου 2019, το Σχολείο μας συμμετείχε στο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας που πραγματοποιήθηκε στους Μολάους υπό την αιγίδα της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Λακωνίας με συνδιοργανωτές το Ν.Π. Δήμου Μονεμβασιάς, το Δ. Σ. Μονεμβασιάς,το Δ.Σ. Ασωπού/Φοινικίου, το Δ.Σ. Βλαχιώτη, το Ειδικό Δ. Σ. Μολάων και το Δ. Σ. Συκέας/Μεταμόρφωσης.

Το Σχολείο μας εκπροσώπησαν η κα Σοφία Βασιλούνη ( Διευθύντρια), η κα Λουκία Μάνεση (Π.Ε. 06), η κα Αντιγόνη Τσακούμη (Π.Ε. 70) και η κα Νατάσα Βουρλή (Π.Ε. 11).

Παρουσιάστηκαν δημιουργίες των μαθητών της Α΄τάξης στα πλαίσια του μαθήματος της ευέλικτης ζώνης,  «Watermelon Town-χτίζω την πόλη μου», με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κα Λουκία Μάνεση ,

και  βίντεο:

α) με δράσεις των μαθητών της Β΄τάξης στα πλαίσια του μαθήματος της Ε.Ζ., «Αρεόπολη-Ο τόπος μου», με υπεύθυνες εκπ/κους την κα Ελένη Μανούσου (Π.Ε. 70) και την κα Νατάσα Βουρλή ,

β)  με σκηνές από τη δράση μας «Ήσυχο και δημιουργικό διάλειμμα»,

γ) με στιγμιότυπα από το άθλημα «Petanque».

Επίσης, το Σχολείο μας συμμετείχε και στα δρώμενα με παρουσίαση της λύσης του κύβου του Ρούμπικ από αντιπροσωπεία μαθητών και μαθητριών .

Ευχαριστούμε τα παιδιά για την υπέροχη παρουσία τους και τους γονείς τους για τη συνεργασία και την υποστήριξη της συμμετοχής μας.

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Μάνης. Με ειδήσεις, αρθρογραφία και αφιερώματα. Όλα τα μεγάλα γεγονότα και οι εξελίξεις βρίσκονται με ένα κλικ στην οθόνη σου.


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Γύθειο

Τιμές Καυσίμων Γύθειο

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Αρεόπολη

Συνεργαζόμενα Site

 

  

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το