Επιμελητήριο Λακωνίας: Ανακοινώσεις - Εκθέσεις - Επιχειρηματικές Αποστολές, Διακηρύξεις Featured

19 Αυγ 2019
56 times

Επιχειρηματικές Αποστολές από το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο
- CNR FOOD ISTANBUL
Από 4 έως 7 Σεπτεμβρίου 2019
Στη Κωνσταντινούπολη
- 30η Διεθνής Έκθεση Οικιακών Ειδών, Ειδών Κουζίνας και Μπάνιου, Επιτραπέζιων Σκευών, Ηλεκτρικών Συσκευών, Ειδών Δώρου και Διακόσμησης, Πλαστικών Ανοξείδωτων και Γυάλινων Ειδών κ.λπ..
Από 12 έως 15 Σεπτεμβρίου
Στη Κωνσταντινούπολη
- Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Εξοπλισμού Ομορφιάς , Καλλυντικών, Μαλλιών, Σπα & Ευεξίας.
Από 19 έως 22 Σεπτεμβρίου 2019
Στη Κωνσταντινούπολη
- Διεθνής Εμπορική Έκθεση Περιβαλλοντικών Τεχνολογιών, Αστικής Ανάπτυξης κλπ
Από 17 έως 20 Οκτωβρίου 2019
Στη Κωνσταντινούπολη
- Διεθνής Έκθεση Μετάλλων
Από 09 έως 12 Οκτωβρίου 2019
Στη Σμύρνη
- Διεθνής Έκθεση Sign Istanbul 2019
Από 19 έως 22 Σεπτεμβρίου 2019
Στη Κωνσταντινούπολη
- Διεθνής Έκθεση Istanbul Light 2019
Από 18 έως 21 Σεπτεμβρίου 2019
Στη Κωνσταντινούπολη

ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Agroexpo 2019
Από 4 έως 6 Οκτωβρίου 2019
Στη Κύπρο
Οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα, μηχανήματα, υλικά και εξοπλισμό για τις επαγγελματικές τους ανάγκες και το κοινό θα ενημερωθεί για προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν το σπίτι μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών που παρουσίασαν οι εκθέτες.
Κατηγορίες Εκθεμάτων:

Μηχανήματα και εργαλεία επεξεργασίας εδάφους
Γεωργικά φάρμακα - Λιπάσματα
Σπόροι, φυτά και βολβοί
Μηχανήματα επεξεργασίας, συντήρησης, μεταποίησης και συσκευασίας γεωργικών προϊόντων
Μηχανήματα σποράς, φύτευσης, λίπανσης
Μηχανήματα και εργαλεία φυτοπροστασίας
Μηχανήματα και εργαλεία κλαδέματος και κηποτεχνίας
Μηχανήματα και εξοπλισμός άρδευσης
Αντλητικά συστήματα
Μηχανήματα φόρτωσης, διακίνησης, μεταφοράς και ζύγισης
Εξοπλισμός και υλικά υποστήλωσης και περίφραξης Θερμοκήπια και εξοπλισμός θερμοκηπίων
Βοηθητικός εξοπλισμός και ανταλλακτικά

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Artozyma 2019
Από 22 έως 24 Φεβρουαρίου 2010
Στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Η 9η Διεθνής Έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Έτοιμων Προϊόντων ARTOZYMA, διοργανώνεται από τη ΔΕΘ - HELEXPO στις 22-24 Φεβρουαρίου 2020, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παράλληλα με την 29η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών DETROP BOUTIQUE.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

GREEK PANORAMA
Από 14 έως 16 Νοεμβρίου 2019
Στο Ζάππειο Μέγαρο
Η έκθεση Greek Panorama είναι η μοναδική διοργάνωση που παρουσιάζει τον εναλλακτικό τουρισμό και την γαστρονομία της Ελλάδας στο κέντρο της Αθήνας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Είναι η πρώτη έκθεση που γίνεται στην πρωτεύουσα και στεγάζεται σε έναν από τους εμβληματικότερους και ιστορικότερους χώρους της Αθήνας, στο Ζάππειο Μέγαρο, με εύκολη και άμεση πρόσβαση για το κοινό και τους επαγγελματίες.
Στην έκθεση προβάλλονται προορισμοί, τουριστικές επιχειρήσεις, ειδικές μορφές τουρισμού και τουριστικά γραφεία. για πρώτη φορά οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους σε μια εξειδικευμένη έκθεση η οποία είναι αφιερωμένη μόνο στις εναλλακτικές και εποχιακές τουριστικές δραστηριότητες. Δυνατές πωλήσεις και μεγάλες προσφορές για το κοινό θα είναι διαθέσιμες ειδικά για τις ημέρες της έκθεσης, ενώ για τους επαγγελματίες θα δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν τουριστικά γραφεία και να αναπτύξουν νέες συνεργασίες και δίκτυο πωλήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

5η SEREXPO 2019
Από 25 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019
Στο Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη
Η SEREXPO αποτελεί πλέον ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της οικονομικής, πολιτιστικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής όχι μόνο του Ν. Σερρών αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για την χώρα μας, η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων μας και η ενδυνάμωση αναπτυξιακών θεσμών, όπως η SEREXPO, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.
Η SEREXPO παρουσιάζει κάθε χρόνο ξεχωριστούς τομείς όπως:

Μεταποίηση
Εμπόριο
Υπηρεσίες
Πολιτισμός
Τουρισμός
Τεχνολογία
Γεωργία
Κτηνοτροφία

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΟΙΚΟΔΟΜΗ Expo 2019
Από 18 έως 20 Οκτωβρίου 2019
Στο Metropolitan Expo.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρόκειται να συμμετάσχει στην Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ Expo 2019 που θα διεξαχθεί από 18 έως 20 Οκτωβρίου 2019 στο Metropolitan Expo.
Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ Expo αποτελεί την εξειδικευμένη, επαγγελματική έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου της χώρας προσανατολισμένη στους επαγγελματίες και την εξωστρέφεια. Η έκθεση θα συγκεντρώσει εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των προμηθευτών προϊόντων-υλικών και υπηρεσιών, για να τις διασυνδέσει με ένα απόλυτα εξειδικευμένο κοινό από μηχανικούς, αρχιτέκτονες, επαγγελματίες, τεχνίτες αλλά και με στελέχη από ελληνικές και διεθνείς κατασκευαστικές εταιρείες. Στόχος της έκθεσης είναι να παρουσιάσει στην αγορά μια έκθεση που αντιπροσωπεύει αντάξια την δυναμική του κατασκευαστικού κλάδου και να αποτελέσει τη σημαντικότερη πλατφόρμα επικοινωνίας του.
Προκειμένου να επιτύχουμε την όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην εν λόγω έκθεση, σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε, ώστε να ενημερωθούν τα μέλη σας για τη δυνατότητα συμμετοχής στο χώρο της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι συμμετέχοντες στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου δεν θα επιβαρυνθούν με κάποιο κόστος, αλλά λόγω του περιορισμένου χώρου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο φαξ: 2713601115, μέχρι την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019 και ώρα 12.00.

1η Διεθνή Έκθεση Θεματικού Τουρισμού (Εναλλακτικού Τουρισμού )Γαστρονομίας και Οίνου
Από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019
Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
Την σημαντική διοργάνωση της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Θεματικού (Εναλλακτικού) Τουρισμού ,Γαστρονομίας και Οίνου με απόφαση της έθεσε υπό την αιγίδα της η Διάσκεψη των Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης αναγνωρίζοντας του σαφείς στόχους της έκθεσης για την προώθηση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Η CPMR είναι οργανισμός των Περιφερειών της Ευρώπης, για τη δικτύωση τους και την προώθηση των θέσεων τους στα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ιδιαίτερα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Στη CPMR συμμετέχουν περίπου 160 Περιφέρειες από 28 Ευρωπαϊκές χώρες γεγονός που την καθιστά μια οργάνωση που εκπροσωπεί περισσότερους από 200 εκατομμύρια πολίτες.
Ήδη η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα πολλών Υπουργείων και Φορέων του Τουρισμού , της Γαστρονομίας και του Οίνου.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ:2110129575 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διεθνή Έκθεση ΤΤG TRAVEL EXPERIENCE 2019
Από 09 έως 11 Οκτωβρίου 2019
Στο Ρίμινι της Ιταλίας
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρόκειται να συμμετάσχει μέσω του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού εντός του Ελληνικού Περιπτέρου στη Διεθνή Έκθεση ΤΤG TRAVEL EXPERIENCE 2019, που θα διεξαχθεί στο Ρίμινι της Ιταλίας από 09-11 Οκτωβρίου 2019.
Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου παρακαλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που επισυνάπτεται στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος: Παρασκευή 13/9/2019.

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Μάνης. Με ειδήσεις, αρθρογραφία και αφιερώματα. Όλα τα μεγάλα γεγονότα και οι εξελίξεις βρίσκονται με ένα κλικ στην οθόνη σου.


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Γύθειο

Τιμές Καυσίμων Γύθειο

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Αρεόπολη

Συνεργαζόμενα Site

 

  

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το