Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Λακωνίας στην 84η ΔΕΘ Featured

09 Σεπ 2019
208 times

Δελτίο Τύπου Επιμελητηρίου Λακωνίας

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου άνοιξε τις πύλες της η 84η ΔΕΘ με τιμώμενη χώρα την Ινδία. Φέτος η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος συμμετέχει για μία ακόμη φορά με 43 Επιμελητήρια και 308 επιχειρήσεις. Το Επιμελητήριο Λακωνίας συμμετέχει, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, με πλήρη επιχορήγηση της συμμετοχής των επιχειρήσεων-μελών του.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Παναρίτης και ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και εξυπηρέτησης επιχειρήσεων κ. Σωτήρης Ροϊνός συμμετείχαν στις εκδηλώσεις των εγκαινίων της ΔΕΘ, στα εγκαίνια των περιπτέρων των Επιμελητηρίων και επισκέφτηκαν με διάφορους εκπροσώπους φορέων το περίπτερο του Επιμελητηρίου Λακωνίας στο πλαίσιο της συμμετοχής στους στην Ετήσια Γενική Συνέλευση  της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη ΔΕΘ.

Στη Γενική Συνέλευση των Επιμελητηρίων παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, του Υφυπουργού κ. Νίκου Παπαθανάση, του Υπουργού Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Ιωάννη Βρούτση και πολλών άλλων εκπροσώπων της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης και φορέων συζητήθηκαν θέματα αναδιάρθρωσης του Γενικού Εμπορικού Μητρώου και φλέγοντα θέματα της επιχειρηματικότητας όπως φορολογικά και ασφαλιστικά.

Στα εγκαίνια των περιπτέρων των Επιμελητηρίων, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης επιμελητηρίων Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι η στήριξη των Επιμελητηρίων δίνει ώθηση στην εξωστρέφειά τους.
Το Επιμελητήριο Λακωνίας θα συνεχίσει να στηρίζει τη συμμετοχή των μελών του σε εκθέσεις δίνοντας την ευκαιρία και σε μικρές επιχειρήσεις να αναδειχτούν και να προωθήσουν τα αξιόλογα προϊόντα τους.

Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Μάνης. Με ειδήσεις, αρθρογραφία και αφιερώματα. Όλα τα μεγάλα γεγονότα και οι εξελίξεις βρίσκονται με ένα κλικ στην οθόνη σου.


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Γύθειο

Τιμές Καυσίμων Γύθειο

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Αρεόπολη

Συνεργαζόμενα Site

 

  

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το