Ορισμός Γραμματέα στον Συνδυασμό (ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΝΗΣ) του Δήμου Ανατολικής Μάνης. Featured

19 Ιουλ 2019
288 times

Η διαμορφωθείσα κατάσταση μετά τις δημοτικές εκλογές στην Ανατολική Μάνη , δημιουργεί την αναγκαιότητα καλύτερης διαχείρισης των θεμάτων που υφίστανται η ανακύπτουν στον Συνδυασμό ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΝΗΣ , καθώς και της συνεχούς εποικοδομητικής συνεργασίας και επικοινωνίας των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων και των στελεχών του Συνδυασμού.

Η συνολική αντιμετώπιση των θεμάτων που αφορούν την Ανατολική Μάνη και τους δημότες γενικότερα , προϋποθέτει ενιαία και παραγωγική συνεργασία όλων των Συνδυασμών της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων , ώστε μετά την 01/09/2019 που θα λειτουργήσει το νέο Δημοτικό Συμβούλιο , να ανταποκριθεί με επάρκεια και αποτελεσματικότητα για να δικαιώσει τις προσδοκίες της πλειοψηφίας των δημοτών της Μάνης.

Ύστερα από τα ανωτέρω , ορίζεται από 15/07/2019 γραμματέας της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΝΗΣ ο κύριος ΧΑΛΟΥΛΑΚΟΣ Γεώργιος του Τρύφωνα. Ο ορισθείς γραμματέας , θα λειτουργεί σύμφωνα με την ιδρυτική διακήρυξη και το πρόγραμμα του Συνδυασμού, θα ασκεί διοικητική-γραμματειακή υποστήριξη , θα μεριμνά για την ορθή υλοποίηση των αποφάσεων και της πολιτικής του Συνδυασμού. Επιπρόσθετα θα επικοινωνεί και θα συνεργάζεται με τους εκπροσώπους των Συνδυασμών της Αντιπολίτευσης , για τον καθορισμό κοινής γραμμής σε όλα τα ζητήματα που εμπίπτουν στην δικαιοδοσία του Δήμου και αφορούν τα γενικότερα συμφέροντα της Μάνης και των Μανιατών, προκειμένου να διασφαλίζεται η άσκηση δημιουργικής και ουσιαστικής αντιπολίτευσης σε κάθε περίπτωση. Ακόμη θα δέχεται από τους δημότες της Ανατολικής Μάνης αιτήματα και προβλήματα για τα οποία οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου δεν έχουν εκδηλώσει τις οφειλόμενες νόμιμες υπηρεσιακές ενέργειες. σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Συμπληρωματικά θα συγκεντρώνει για περαιτέρω αξιοποίηση προτάσεις για όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος . Η παρούσα κοινοποιείται στους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους και τα στελέχη του Συνδυασμού ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΝΗΣ καθώς και σε όλους τους δημότες του Δήμου Ανατολικής Μάνης για την ενημέρωση τους.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

E-Mail: enotikikinisimanis@gmail.com – τηλ: 6987997670 (ώρες 15:30 – 22:00)

 

Γύθειο, 15/07/2019


Ο πρόεδρος

Ενωτικής Κίνησης Μάνης

Τζανέτος ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Μάνης. Με ειδήσεις, αρθρογραφία και αφιερώματα. Όλα τα μεγάλα γεγονότα και οι εξελίξεις βρίσκονται με ένα κλικ στην οθόνη σου.


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Γύθειο

Τιμές Καυσίμων Γύθειο

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Αρεόπολη

Συνεργαζόμενα Site

 

  

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το