Με 19 θέματα θα συνεδριάσει το Δ.Σ. Ανατολικής Μάνης στις 12/11 Featured

10 Νοε 2019
156 times

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σας προσκαλώ σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει την 12η Νοεμβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατ. Μάνης, επί της οδού Βασιλέως Παύλου (1ος όροφος) στο Γύθειο, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή δύο (2) αντιπροσώπων του Δήμου Ανατ. Μάνης, στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου.

2. Αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 του Δήμου, για δημιουργία νέου ΚΑΕ «Προμήθεια βυτίου χωρητικότητας είκοσι δύο (22) κυβικών μέτρων».

3. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 29/2019 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. σχετικά με αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2019 για τη συντήρηση – επισκευή κλιματιστικών μηχανημάτων.

4. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 32/2019 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. σχετικά με αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2019 για την προμήθεια πυροσβεστικού εξοπλισμού.

5. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 33/2019 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. σχετικά με αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2019 για την συντήρηση αναγόμωση πυροσβεστήρων.

6. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 37/2019 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. σχετικά με αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2019 για την προμήθεια χημικών τουαλετών.

7. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 43/2019 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. σχετικά με αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2019 για την εφαρμογή διπλογραφικού συστήματος.

8. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 46/2019 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. σχετικά με αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2019 για την καταβολή εκλογικής αποζημίωσης των υπαλλήλων του Οργανισμού που συμμετείχαν στην προπαρασκευή και διεξαγωγή των δημοτικών – περιφερειακών εκλογών και των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 26ης Μαΐου 2019 και των επαναληπτικών εκλογών της 2ας Ιουνίου 2019.

9. Αναπροσαρμογή ή μη τελών φωτισμού και καθαριότητας για το οικ. Έτος 2020.

10.Αναπροσαρμογή ή μη τελών και δικαιωμάτων Κοιμητηρίων του Δήμου για το οικ. έτος 2020.

11.Αναπροσαρμογή ή μη τέλους προσερχόμενων στις Λαϊκές Αγορές για το οι. Έτος 2020.

12.Αναπροσαρμογή ή μη τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων για το οικ. έτος 2020.

13.Αναπροσαρμογή ή μη του συντελεστή Τ.Α.Π. για το οικ. έτος 2020.

14.Καθορισμός τιμής ζώνης για περιοχές που δεν ισχύει το σύστημα αντικειμενικού προσδιορισμού αξίας ακινήτων για τον υπολογισμό Τ.Α.Π., για το Δήμο Ανατ. Μάνης οικ. έτους 2020.

15.Καθορισμός ύψους και τρόπου είσπραξης του καταβαλλομένου τέλους ανά άδεια και θέση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου στη διοικητική περιφέρεια του Δήμου Ανατ. Μάνης οικ. έτους 2020.

16. Ορισμός δύο (2) Δημοτικών Συμβούλων, οι οποίοι θα μετέχουν ως εκπρόσωποι με τους αναπληρωτές τους, στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ανατολικής Μάνης και της Αναπτυξιακής Πάρνωνα για την ωρίμανση έργων Δήμου Ανατολικής Μάνης για την υποβολή πρότασης στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Προτάσεις Στρατηγικής Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ του ΕΠ Πελοπόννησος 2014 – 2020).

17. Ορισμός ενός (1) τακτικού και αναπληρωματικού μέλους της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Αναπτυξιακής Πάρνωνα.

18. Ορισμός δύο εκπροσώπων του Δήμου Ανατ. Μάνης με τους αναπληρωτές τους, που θα συμμετέχουν στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης με τίτλο «Ανάπλαση τμήματος Χ.Ζ.Λ. Γυθείου (από είσοδο Λιμένα μέχρι συμβολή με νήσο Κρανάη)».

19. Ορισμός δύο εκπροσώπων του Δήμου Ανατ. Μάνης με τους αναπληρωτές τους, που θα συμμετέχουν στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης με τίτλο «Αποκατάσταση παραλιακών κρηπιδωμάτων – ανωδομών Λιμένος Γυθείου».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 67 παρ. 6 του Ν. 3852/2010 και το άρθρο 4 του πρότυπου κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων λαμβάνουν το λόγο εκτός του Δημάρχου και του αρμοδίου Αντιδημάρχου, οι επικεφαλείς των παρατάξεων και οι ειδικοί αγορητές ανά θέμα που ορίζονται από τις παρατάξεις με σχετική γραπτή δήλωσή τους στο προεδρείο πριν την έναρξη της συνεδρίασης. Με τον ίδιο τρόπο μπορούν να εγγραφούν ως ομιλητές και δημοτικοί σύμβουλοι που επιθυμούν να τοποθετηθούν ανά θέμα.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Γεωργία Αν. Λυροφώνη

Last modified on Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 17:42
Rate this item
(1 Vote)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Μάνης. Με ειδήσεις, αρθρογραφία και αφιερώματα. Όλα τα μεγάλα γεγονότα και οι εξελίξεις βρίσκονται με ένα κλικ στην οθόνη σου.


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Γύθειο

Τιμές Καυσίμων Γύθειο

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Αρεόπολη

Συνεργαζόμενα Site

 

  

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το